Φεύγει απο το Μega η Χριστιάνα Αριστοτέλους;

 

Ένα σχόλιο της στην εκπομπή της «Για Σένα» , άναψε φωτιές. Συγκεκριμένα την Παρασκευή (22/6) η Χριστιάνα είχε καλεσμένο τον παρουσιαστή Σταύρο Κυπριανού. Τον ρώτησε αν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στο ΡΙΚ και ο καλεσμένος απάντησε θετικά αλλά την ίδια ώρα ανταπέδωσε την ερώτηση. Βλέπετε το δημοσιογραφικό δαιμόνιο , δεν άφησε ήσυχο τον Σταύρο. Η απάντηση της  Χριστιάνας στην ερώτηση του Σταύρου , αν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν, ήταν ουδέτερη προς θετική. Πρώτα ο Θεός …!!

Από την άλλη η διακοπή ή καλύτερα η μη συνέχιση της εκπομπής «Περνάμε Καλά » για τέταρτη, πυροδότησε σχολιασμούς  όπως  «τι θα γίνει η Χριστιάνα;», «Φεύγει από το Mega» ; 

Σύμφωνα μάλιστα και με το περιοδικό «Τv Mania» , η Διεύθυνση του καναλιού είχε  αποφασίσει να κόψει την εκπομπή μέσα Μαρτίου, λόγω και των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε η παρουσιάστρια. Ωστόσο έκρινε ορθό στην συνέχεια να συνεχίσει την προβολή της μέχρι τέλος του Ιούνη. 

Κάποιοι παρερμήνευσαν τις προθέσεις του σταθμού, προτρέχοντας μάλιστα να διαδώσουν τις φήμες περί αποχώρησης της Χριστιάνας από το κανάλι. Ωστόσο,  το γεγονός ότι κόβετε η εκπομπή «Περνάμε Καλά» δεν σημαίνει και την αποχώρηση της από τον σταθμό. Είναι γνωστό πως η όμορφη παρουσιάστρια αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του Mega Κύπρου.

Για ακόμα μια φορά, λοιπόν, η Χριστιάνα δέχεται επίθεση άστοχων σχολιασμών.  Από ότι φαίνεται όμως έχει συνηθίσει στους βομβαρδισμούς κακεντρεχών σχολίων και δεν δίνει πλέον σημασία.