Α.Δημητρίου : Δεν γνώριζε ότι η Κερύνεια είναι κατεχόμενη (vid)

 

Θα έλεγε κανείς πως κάποιοι άνθρωποι ζουν σε άλλο πλανήτη. Πως είναι δυνατόν η Άντζελα Δημητρίου να μην γνωρίζει που είναι η Κερύνεια; Προς ποιο προορισμό πίστευε ότι θα κατευθυνόταν;

Η Lady του ελληνικού τραγουδιού,  όχι μόνο δεν απολογήθηκε σε συνέντευξη που έδωσε στο Star  και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανιδου «Μίλα» , αλλά μάλιστα προκάλεσε με την στάση της , απέναντι στους Κύπριους.

Να θυμίσουμε ότι την Άντζελα Δημητρίου προσκάλεσε ένας Λιβανέζος φίλος της να τραγουδήσει σε ξενοδοχείο της Κερύνειας. Το σκάνδαλο που ξέσπασε , ήταν μεγάλο. Ωστόσο η τραγουδίστρια αντί να βάλει νερό στο κρασί της μίλησε σκληρά για τον Κυπριακό Λαό. Συγκεκριμένα ανάφερε πως «οι Κύπριοι δεν θα με ξαναδούν»

Σήμερα(4/6) στην εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου, η κ.Δημητρίου δήλωσε πως δεν γνώριζε ότι η Κερύνεια ανήκει στην Κατεχόμενη Κύπρο. Εάν το γνώριζε, θα έλεγε από την αρχή το «όχι», όπως και έπραξε εκ των υστέρων. Προκλητικά, ανέφερε “Έίμαι υποχρεωμένη να ξέρω ότι η Κερύνεια είναι κατεχόμενη; Έχω κανένα σπίτι εκεί , για να ξέρω;”

Δεν δίστασε να αποκαλύψει πως πέρυσι της είχε γίνει πρόταση, να τραγουδήσει στην κατεχομένη πλευρά του νησιού μας με αμοιβή 60.000 ευρώ , την οποία όμως πρόταση αρνήθηκε όσο δελεαστική και αν ήταν. 

Δηλαδή τώρα, έμεινε να κάνουμε μαθήματα γεωγραφίας στην κ.Δημητρίου, ώστε να γνωρίζει όλες τις παράνομα από τους Τούρκους κατεχόμενες περιοχές ; Αφού έτσι και αλλιώς όπως είπε στις Ελεύθερες περιοχές του νησιού μας, δεν θα την ξαναδούμε.  

 


Άντζελα Δημητρίου – Δεν ξέρω που είναι η Κερύνεια από 24hcomcy