Αλλάζει ο καιρός από Δευτέρα

 

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις στο εσωτερικό και ορεινά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα νότια μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί αργότερα λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 35 στα νότια και ανατολικά παράλια, γυρω στους 32 στα βόρεια και δυτικά και στους 28 περίπου βαθμούς στα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέχρι βορειοδυτικοί και στα βόρεια μέχρι νοτιοανατολικοί γενικά ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή, αυξημένες νεφώσεις κατά τις απογευματινές ώρες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στο εσωτερικό και ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση για να κυμανθεί κοντά στις κανονικές για την εποχή.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη νεφώσεις που θα αναπτύσσονται είναι δυνατό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει ουσιαστική μεταβολή.