“Αναρχοκομμουνιστκή επιδρομή”

«Τρόμαξε το σύστημα και τα αριστερά του δεκανίκια με την τεράστια απήχηση που έχει η Χρυσή Αυγή στις λαϊκές γειτονιές της Αθήνας… και θέτει σε κίνηση το μηχανισμό του αναρχοκομμουνιστικού παρακράτους, μήπως και την ανακόψει με το γνωστό τρόπο: την κόκκινη τρομοκρατία».

Αυτό δηλώνει σε μια υβριστική του ανακοίνωση που δημοσιεύει στο διαδίκτυο η Χρυσή Αυγή, βάζοντας στο στόχαστρο αυτή τη φορά τη ΔΗΜΑΡ και αναφέροντας ότι «κρύβεται» πίσω από αντιφασιστικές συγκεντρώσεις, ως απάντηση στις κινητοποιήσεις στην περιοχή της Νίκαιας, όπου προειδοποιήθηκαν δήθεν, όπως σημειώνει, από ομάδα 40 ατόμων-φίλων της Χρυσής Αυγής ότι έχουν μια εβδομάδα διορία για να κλείσουν τα μαγαζιά τους και να εξαφανιστούν από την περιοχή.

Όπως αναφέρει, στη συνεχεία, ανακοινώθηκε η πραγματοποίηση στην περιοχή «αντιφασιστικού συλλαλητηρίου» από μισθωμένες από το κατοχικό ψευδοκράτος αναρχοκομμουνιστικές συμμορίες του κοινού ποινικού δικαίου, την προσεχή Πέμπτη.
 
«Οι μηχανοκίνητες φάλαγγες και τα πογκρόμ κατά μεταναστών από φασιστοειδή στη Νίκαια του Πειραιά αποτελούν ντροπή για τη δημοκρατία. Το κράτος και ο νόμος δεν μπορούν να μένουν απαθείς στις ρατσιστικές επιθέσεις κατά ανυπεράσπιστων μεταναστών», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ, τα μέλη της οποίας η Χρυσή Αυγή χαρακτηρίζει… ορφανά  του Τσαουσέσκου, στην ίδια ανακοίνωση.

Περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα στο 24h.gr επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.