Άστεγος έβρισκε καταφύγιο σε πολυτελή ξενοδοχεία

 

Ο David Price από το Ορλάντο είναι άστεγος εδώ και δύο χρόνια. Ο 30χρονος άστεγος όμως, δεν είναι μια ακόμα περίπτωση ανθρώπου που λόγω της ανέχειας βρέθηκε στο δρόμο.

Μπορεί τα οικονομικά προβλήματα να τον οδήγησαν στο να μείνει εκτός στέγης, ωστόσο η ευρηματικότητα του, του είχε εξασφαλίσει μια ζωή μέσα στη χλιδή. Μέχρι σήμερα τουλάχιστον, που η ομολογουμένως παράξενη ιστορία του ήρθε στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με τη huffingtonpost, ο David Price παρακολουθούσε τους πελάτες ακριβών ξενοδοχείων που έκαναν check out, έμπαινε κρυφά στα δωμάτιά τους και μετά έπαιρνε τηλέφωνο στη ρεσεψιόν, υποδυόμενος τον πελάτη και λέγοντας ότι θέλει να παρατείνει τη διαμονή του.

Όταν αντιλαμβανόταν ότι ο πελάτης έκανε check out, εισέβαλε αμέσως στο ξενοδοχείο, έμπαινε στο δωμάτιο και πριν καν προλάβει κανείς να έρθει να το καθαρίσει έπαιρνε τηλέφωνο από το δωμάτιο, εμφανιζόταν ως πελάτης και απλά ανήγγειλε την παράταση της διαμονής του. Πολλές φορές έως και 10 ημέρες. Και έφευγε σαν κύριος.

Μέχρι πριν λίγο καιρό κατάφερνε μάλιστα να βρίσκει καταφύγιο σε μερικά από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία του Ορλάντο, συμπεριλαμβανομένου και του “Ritz Carlton” ακολουθώντας την αλάνθαστη μέθοδο του. Ανάμεσα στα ξενοδοχεία που προτιμούσε, ήταν το “Hard Rock Hotel” αλλά και το “Portofino Bay”.

Ο 30χρονος είχε καταφέρει να τρυπώσει στο δωμάτιο του Joseph Barak από το Ohio, να χρεώσει την πιστωτική του με 9.000 δολάρια και να γευματίσει στο υπερπολυτελές εστιατόριο του “Portofino Bay Hotel”.

Η χλιδάτη ζωή του ωστόσο τελείωσε άδοξα την Παρασκευή το βράδυ. Μπαίνοντας στο δωμάτιο του “Hard Rock Hotel” βρέθηκε σε μια δυσάρεστη έκπληξη, αφού είχε προλάβει να μπει υπάλληλος του ξενοδοχείου. Ο οποίος μάλιστα γνώριζε ότι ο πελάτης είχε ήδη φύγει. Μάταια ο David προσπάθησε να πείσει ότι ήταν εκείνος.

Οι υπεύθυνοι όχι μόνο δεν τον πίστεψαν αλλά κάλεσαν και την αστυνομία η οποία τον οδήγησαν στις φυλακές του “Orange County”.

Δείτε το βίντεο εδώ

Περισσότερες διεθνείς ειδήσεις στο news247.gr, επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.