Διατήρηση περσινών τιμών στα κρασιά

 

Τη διατήρηση των περσινών τιμών στα κρασιά που οι τέσσερις οινοβιομηχανίες θα διαθέσουν προς το Δήμο Λεμεσού αλλά και θα πωλούν προς το κοινό, ζήτησε ο Δήμαρχος Λεμεσού για την  Γιορτή του κρασιού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Χρίστου, η σημερινή συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο του προγραμματισμού για τη Γιορτή του Κρασιού, που φέτος θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου, και πρόσθεσε ότι ο ρόλος, τόσο των οινοβιομηχανιών όσο και των οινοποιείων, είναι σημαντικός στη διαμόρφωση του όλου προγράμματος της γιορτής.

“Ζητήσαμε από τις οινοβιομηχανίες μας να μην υπάρξει αύξηση στις τιμές των κρασιών που ο Δήμος, ως γνωστόν, αγοράζει για να διαθέσει δωρεάν στο κοινό, αλλά και γενικότερα στις τιμές πώλησης των εμφιαλωμένων κρασιών”, ανέφερε ο κ. Χρίστου και εξέφρασε την ελπίδα ότι το αίτημα του Δήμου θα γίνει αποδεκτό.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συνέχισε, συζητήθηκε και το θέμα της διακόσμησης των περιπτέρων των οινοβιομηχανιών, ώστε να υπάρχει ομοιογένεια στην παρουσίαση τους.

Ο Δήμαρχος Λεμεσού ανέφερε, τέλος, ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα έχει παρόμοιας φύσεως συνάντηση και με εκπροσώπους των οινοποιείων που λαμβάνουν μέρος στη γιορτή.