Και στην Πάφο οδηγούν μεθυσμένοι

 

Σε εντονότερη αστυνόμευση του Δήμου Πόλεως Χρυσοχούς προχωρεί το επόμενο διάστημα η Αστυνομία προκειμένου να επιστρέψει άμεσα το αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους αλλά και να προληφθούν έγκαιρα τροχαία δυστυχήματα.

 

Σε δηλώσεις του ο Υπεύθυνος στο Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Ζήνων Ψαθίτης ανέφερε ότι μετά από εκστρατεία της Αστυνομίας στην περιοχή του διαμερίσματος Πόλεως Χρυσοχούς, σε μια μόνο ημέρα έγιναν 13 καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και 63 για οδήγηση χωρίς ζώνη ασφάλειας .

 

«Με βάση τα αποτελέσματα της εκστρατείας η αστυνόμευση στην περιοχή  του διαμερίσματος Πόλεως το επόμενο διάστημα θα είναι εντονότερη με τη συμμέτοχη και ανδρών του αρχηγείου αστυνομίας», ανέφερε ο κ. Ψαθίτης.

 

Σχολιάζοντας εξάλλου καταγγελίες πολιτών ότι η τροχαία στήνει μπλόκα στο νότιο και βόρειο παρακαμπτήριο και ότι οι τροχονόμοι κρύβονται στις αροδάφνες της διαχωριστικής νησίδας, ο κ. Ψαθίτης ανέφερε ότι η λεωφόρος Ευρώπης χαρακτηρίζεται μελανό σημείο στο οδικό δίκτυο και οι έλεγχοι που γίνονται αποσκοπούν στην πρόληψη τροχαίων δυστυχημάτων.