Έρχεται καύσωνας

 

 

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ορεινά το απόγευμα. Οι άνεμοι το πρωί θα είναι μεταβλητοί, κυρίως νοτιοανατολικοί έως νοτιοδυτικοί, ασθενείς 3 Μποφόρ και το απόγευμα νοτιοδυτικοί έως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 35 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 32 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 30 στις ψηλότερες ορεινές περιοχές. 

 

 

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Σε μερικές παράλιες περιοχές θα σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί έως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 Μποφόρ και η θάλασσα ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 25 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 23 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 22 στα ψηλότερα ορεινά.

 

 

Την Παρασκευή και το Σαββατοκυρίακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερμός. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, με την θερμοκρασία να φτάνει στους 41 βαθμούς το Σάββατο.