Ήβη Αδάμου : Δεν θα πήγαινα ξανά στην Eurovision

Σύμφωνα με τα MAD VMA 2012,  όπου και μίλησε για όσα έζησε στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, η Ήβη ανέφερε πως θα έλεγε όχι αν της έκαναν τώρα μια πρόταση για Eurovision. Συγκεκριμένα είπε :  «Αν με ρωτούσατε τώρα αν θα ξαναπήγαινα στη Eurovision θα σας έλεγα όχι, αλλά αν με ρωτήσετε μετά από καιρό, μπορεί να σας πω ναι. Αυτή τη στιγμή επειδή το έχω περάσει, το έχω ζήσει, ξέρω πως είναι και δεν θέλω να το ξαναζήσω άμεσα. Θέλω όμως να δώσω μια συμβουλή στον καλλιτέχνη που θα πάει του χρόνου για την Ελλάδα και την Κύπρο. Να ζήσει όσο το δυνατόν καλύτερα αυτή την εμπειρία και να το διασκεδάσει».

Αναφέρθηκε  , επίσης και στην βαθμολογία του 57ου Διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, εκφράζοντας την απογοήτευση της. «Σε γεμίζει τόσο πολύ αυτή η εμπειρία που δεν μπορείς να μην είσαι ικανοποιημένος, έστω κι αν το αποτέλεσμα πάνω κάτω δεν είναι αυτό που περίμενες, γιατί ομολογουμένως περιμέναμε ότι θα ήμασταν μέσα στη δεκάδα».

Η αλήθεια είναι πως και εμείς περιμέναμε μια καλύτερη θέση, διότι η Ήβη ήταν καταπληκτική, αλλά τι να τα θυμόμαστε. Περσινά ξινά σταφύλια.