Έξαλλος ο Τομ με την Κέητι


 

Έξαλλος με την πρώην πλέον σύζυγό του εμφανίζεται ο Τομ Κρουζ, καθώς ενώ λείπει για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, η Κέιτι Χολμς έχει επιδοθεί σε έναν ανελέητο αγώνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

 

Εδώ και μία εβδομάδα, όλα τα δημοσιεύματα δείχνουν την Κέιτι με την κόρη της και τα κείμενα που γράφονται είναι καταπέλτης για τον πρώην πλέον σύζυγο της ηθοποιού.

 

Ο Τομ Κρουζ πέρασε στην αντεπίθεση προμηνύοντας ηχηρή «απάντηση» στην Κέιτι την οποία κατηγορεί ότι τον συκοφαντεί.

 

Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του ηθοποιού στο BBC υποστήριξε ότι «αφήνουμε την άλλη πλευρά να παίξει με τα μέσα ενημέρωσης μέχρι τέλους και μετά θα μιλήσουμε ανοιχτά. Θέλουμε να δούμε που ακριβώς το πάει. Αυτό που έγινε ήταν άνευ προηγούμενου. Η Κέιτι θέλησε να επιστήσει την συμπάθεια του κόσμου, ενώ ο ηθοποιός βρισκόταν χιλιόμετρα μακριά από εκείνη και την Σούρι. Δεν είναι στον χαρακτήρα του Τομ Κρουζ να μιλάει για αυτά τα θέματα δημόσια» είπε χαρακτηριστικά.

 

Φήμες θέλουν την Κέιτι να διεκδικεί την αποκλειστικότητα του παιδιού, καθώς πιστεύει πως η αφοσίωση του ηθοποιού στην Σαϊεντολογία θα κάνει κακό στο παιδί.

 

Ο δικηγόρος του ισχυρίζεται πως «αυτό που συμβαίνει δεν είναι διαμάχη με θέμα την θρησκεία, αλλά ένας τρόπος για να πληγώσει η Χολμς τον Τομ. Ο ηθοποιός είναι πολύ στεναχωρημένος με όλο αυτό που συμβαίνει τώρα».

 Για περισσότερες ειδήσεις www.24h.gr επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας