Φασαρία σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής

 

Ένα άτομο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, τραυματισμένο στο μάτι από πέτρα, μετά την επίθεση κρανοφόρων στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής σε καφενείο στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, στις 10 περίπου το βράδυ της Δευτέρας, δεκάδες άτομα φορώντας κράνη και κρατώντας καδρόνια και πέτρες έκαναν επίθεση σε καφε – ουζερί στην οδό Εθνικής Ενότητας, κοντά στα δικαστήρια, όπου εκείνη την ώρα πραγματοποιούνταν εκδήλωση της Χρυσής Αυγής παρουσία και του βουλευτή του κόμματος, Κώστα Μπαρμπαρούση.

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής μόλις δέχτηκαν την επίθεση βγήκαν στον δρόμο προστατευόμενοι από τραπέζια, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας άγριος πετροπόλεμος. Έτσι υπέστησαν ζημίες όλα σχεδόν τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στον συγκεκριμένο δρόμο και τα περισσότερα ανήκουν σε κατοίκους της περιοχής.

Η ομάδα των κρανοφόρων απομακρύνθηκε από αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο, οι οποίες χρησιμοποίησαν και χημικά.

Στο δρόμο που έγινε η συμπλοκή παραμένουν μέλη της Χρυσής Aυγής που φωνάζουν συνθήματα , ενώ όλοι οι κάτοικοι της περιοχής έχουν βγει στο δρόμο  έκπληκτοι και φοβισμένοι από τα όσα έζησαν.

 

Για περισσότερεw ειδήσεις από την Ελλάδα, διαβάστε στο news247.gr, επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.