Φόνος μπροστά στα ανήλικα παιδιά του…

 

Όλα ξεκίνησαν μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε ο 45χρονος από τον 14χρονο γιό του, ο οποίος του ανέφερε ότι δέχτηκε παρατήρηση από τον 74χρονο ένοικο του πρώτου ορόφου, με τον οποίο φαίνεται ότι είχαν από παλαιότερα κάποιες διαφορές.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, ο δράστης ενοχλήθηκε από τον 14χρονο γιό του θύματος, όταν ανέβηκε στο κομπρεσέρ του κλιματιστικού δίπλα από το μπαλκόνι του διαμερίσματος του 74χρονου, ο οποίος του επιτέθηκε.

Ο 45χρονος μετέβηκε τότε στην πολυκατοικία και ανέβηκε στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου για να ζητήσει το λόγο από τον 75χρονο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έντονη λογομαχία. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 74χρονος πήρε το κυνηγετικό του όπλο και το έστρεψε προς τον Ιρανό, πυροβολώντας τον μια φορά στο κεφάλι, σχεδόν εξ επαφής.

Η σύζυγος του 45χρονου, που την ώρα εκείνη βρισκόταν στο διαμέρισμα τους με το δεύτερο τους παιδί, ηλικίας 4 ετών, άκουσε τον πυροβολισμό και έντρομη βγήκε έξω αντικρίζοντας το σύζυγο της σε λίμνη αίματος.

 

Αστυνομική δύναμη που έφτασε στη σκηνή εντόπισε τον 74χρονο στο διαμέρισμα του και παρέλαβε το όπλο του φόνου, ενώ ο ίδιος οδηγήθηκε, μετά το πέρας των εξετάσεων, στα αστυνομικά κρατητήρια.

 

Η σκηνή του φονικού αποκλείστικε από το ΤΑΕ Λεμεσού και κλήθηκε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους ο οποίος αμέσως μετά που διενήργησε αυτοψία δήλωσε πως «το θύμα δέχθηκε πλήγμα από πυροβόλο όπλο στην περιοχή του πρόσωπο με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του».

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού Ανδρέας Κουσιουμής δήλωσε, από την πλευρά του, ότι διερευνάται υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, ο οποίος σημειώθηκε μετά από διαπληκτισμό θύτη και θύματος.