Γ. Αρναούτογλου: Μένει ή φεύγει από το Mega;


 

Για το τηλεοπτικό παρελθόν, παρόν και μέλλον μίλησε στο ΤV Έθνος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, τονίζοντας πως τα περισσότερα που ακούγονται γύρω από το όνομά του δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Μιλώντας για τον ιδιαίτερο ντόρο που προκλήθηκε προ ημερών με την είδηση που τον ήθελε εκτός Mega και πιο συγκεκριμένα να έχει δεχθεί πρόταση από τον ΑΝΤ1, εκείνος απάντησε:  “Με το τι γράφεται και ακούγεται δεν ασχολούμαι. Κάποια στιγμή έφτασα στο σημείο να ακούσω ότι έχω παιδί στη Νορβηγία! Όχι, λοιπόν, τίποτα απ΄όλα αυτά που γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες δεν ευσταθεί.

“Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είμαι εντός Mega. Αυτές τις μέρες έχουμε κάνει και κάποια ραντεβού σε πολύ καλό και θετικό κλίμα και θέλω να πιστεύω πως όντως θα συνεχίσουμε να συμπορευόμαστε”.

Ακόμη, μίλησε και για την εκπομπή που θα ήθελε να ξαναπαρουσιάσει στο μέλλον, αν υπήρχε η δυνατότητα. “Το “Πολύ την Κυριακή” σε νέα βερσιόν. Ήταν ένα πρόγραμμα που…αγάπησα πολύ. Το ξέρεις ότι ακόμα μου κορνάρουν στο δρόμο και μου λένε ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι δώρο από την εκπομπή;”

Για περισσότερες ειδήσεις www.cosmo.gr επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας