Γ.Σαμαράς – Κ.Καινούργιου: Ο νέος έρωτας της showbiz;


 

Ένα αξέχαστο τριήμερο πέρασαν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γιώργος Σαμαράς στα πανέμορφα Χανιά, μαζί με την παρέα τους που δεν ήταν άλλη από τους ποδοσφαιριστές Παναγιώτη Κονέ, Σωτήρη Νίνη και Μιχάλη Σηφάκη, ο οποίος συνοδευόταν από την αγαπημένη του Χριστίνα Στεφανίδη.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Espresso, ο Γιώργος Σαμαράς και η Κατερίνα Καινούργιου κυκλοφορούσαν συνεχώς πιασμένοι χέρι-χέρι, αδιαφορώντας για τα σχόλια του κόσμου. Προφανώς δεν τους ενδιαφέρει να κρατήσουν τον έρωτά τους κρυφό και απ’ ό,τι φαίνεται θα τους δούμε σύντομα και σε άλλα μερη να κάνουν ανέμελα τις διακοπές τους, αφού πρώτα βέβαια η Κατερίνα ολοκληρώσει τις επαφές της με τον Alpha για την ανανέωση της συνεργασίας της με την εκπομπή “Δέστε τους”.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος και η Κατερίνα συναντήθηκαν για πρώτη φορά το Μάρτιο του 2011, σε ένα πάρτι στο Villa Mercedes, όπου είχαν πάει με διαφορετικές παρέες ο καθένας.  Ένας κοινός τους φίλους, που είναι γνωστός ποδοσφαιριστής, τους σύστησε και αμέσως υπήρξε χημεία μεταξύ τους.

Να θυμήσουμε ότι πριν μερικούς μήνες ακουγόταν ότι ο Γιώργος Σαμαράς είχε συνδεθεί ερωτικά με η Νατάσα Θεοδωρίδου, ενώ η τελευταία σχέση της Κατερίνας Καινούργιου ήταν με τον εφοπλιστή Θέμη Πετράκη.

Για περισσότερες ειδήσεις www.cosmo.gr επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας