Οικονομικές διαφορές η αιτία του φονικού στην Πάφο

Ο 36χρονος εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένος στην είσοδο καταστήματος, έξω από την πολυκατοικία όπου διέμενε σε κεντρικό δρόμο της πόλης και, συγκεκριμένα, στη Λεωφόρο Ευαγόρα Παλλικαρίδη. Η Αστυνομία μελετά το ενδεχόμενο ο 36χρονος να είχε οικονομικές διαφορές με ομοεθνή του.

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας στην Πάφο Νίκος Τσαππής, ανέφερε ότι γύρω στις 5 το πρωί σήμερα μετά από πληροφορία που δόθηκε από πολίτη εντοπίστηκε από περιπολικό της Αστυνομίας ένας 36χρονος σοβαρά τραυματισμένος έξω από την πολυκατοικία, όπου διαμένει στην Πάφο.

«Ο 36χρονος έφερε τραύματα στο κεφάλι και σε διάφορα μέρη του σώματός του και πιστεύεται ότι χρησιμοποιήθηκε αιχμηρό όργανο πιθανόν μαχαίρι. Ο 36χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών υπέκυψε στα τραύματα του», ανέφερε ο κ. Τσαππής.

«Από την πρώτη στιγμή μέλη της Αστυνομίας απέκλεισαν τη σκηνή και διενεργούνται εξετάσεις τόσο στη σκηνή όσο και στη γύρω περιοχή. Η Αστυνομία διερευνά το κίνητρο, που οδήγησε στη διάπραξη του φόνου του 36χρονου», πρόσθεσε ο κ. Τσαππής. «Βρισκόμαστε στα αρχικά στάδια και όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται από την Αστυνομία. Έχουν συλλεχθεί διάφορες πληροφορίες και θα διερευνηθούν όλες από τα μέλη της Αστυνομίας», σημείωσε ο κ. Τσαππής.

Η Αστυνομία στρέφει τις έρευνες της σε συγκεκριμένη κατεύθυνση και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να εκδώσει εντάλματα σύλληψης.

Διαβάστε προηγούμενο ρεπορτάζ μας για το φονικό στην Πάφο.