Κ.Καραβάτου:Η Αέλια, το κόψιμο της εκπομπής και οι προτάσεις


 

“Αέλια” θα ονομάσουν την κόρη τους η Κατέρινα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Μίλα”.

“Είναι αρχαίο ελληνικό, βγαίνει από τον αέλιο που είναι ο ήλιος στην ομηρική γλώσσα, το πνευματικό φως. Είναι η πηγή του φωτός”, είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, για μια ακόμη φορά αναφέρθηκε στο “κόψιμο” της εκπομπής “Κους κους το μεσημέρι” μια εβδομάδα πριν γεννήσει.

“Εκείνη η περίοδος ήταν περίεργη. Προσπάθησα να προφυλάξω το μωρό κι εμένα. Οπότε. Τότε, αυτό που είχε συμβεί είναι ότι είχα σοκαριστεί. Και φοβόμουν για το παιδί μου. Περνώντας οι μήνες, νομίζω ότι θα είναι άλλη μια ιστορία σαν αυτές που διηγούμαι, που μου έχουν συμβεί στο παρελθόν. Με άλλες μειδιώ, με άλλες χαμογελώ, και με άλλες γελώ δυνατά”, τόνισε.

Για τα μελλοντικά της σχέδια όσον αφορά το επαγγελματικό κομμάτι η ίδια ανέφερε πως τα πράγματα είναι ρευστά παρόλα αυτά έχει δεχτεί προτάσεις.

“Τα πράγματα είναι ακόμα ρευστά. Σε δύσκολους καιρούς αυτούς, με έχουν τιμήσει άνθρωποι και με ιδέες και με συζητήσεις και με προτάσεις, αλλά το να πω ότι θα κάνω κάτι το οποίο δεν ξέρω αν θα γίνει ακόμα, δεν υπάρχει λόγος να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Πάντως όλα είναι σε μια κίνηση, πράγμα που βρίσκω πολύ αισιόδοξο”, κατέληξε.

 

Για περισσότερες ειδήσεις www.cosmo.gr επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας