Η Έλενα Λιασίδου μίλησε στην εκπομπή “Lifestyle” (vid)

Η Έλενα Τσιακούπη και η Ζώη Αυγουστή, «ανέκριναν» την ηθοποιό Έλενα Λιασίδου. Μίλησαν για τον πρόσφατο γάμο, το παιδί, την δουλειά, την οικογένεια, τον έρωτα και για όλα όσα εσείς θέλατε μέσα από τις δικές σας ερωτήσεις.

Η Έλενα Λιασίδου ευδιάθετη, άνετη και χαλαρή, μίλησε χωρίς άγχος για τα όσα έχουν αλλάξει στην ζωή της μετά τον ερχομό του γιού της. Οι δυο παρουσιάστριες μάλιστα της έκαναν ένα τεστ για μαμάδες για να δουν τελικά σε ποια κατηγορία μαμάς ανήκει και ανακάλυψαν ότι η αγαπημένη ηθοποιός είναι πιστική μαμά. Επίσης μας έδειξε ζωντανά πως αλλάζει τις πάνες στο μωράκι της και μας απέδειξε ότι τα καταφέρνει περίφημα με τα νέα της καθήκοντα.

Την ηθοποιό περίμεναν φυσικά και άλλες εκπλήξεις, αφού έπαιξε το καθιερωμένο παιχνίδι της εκπομπής “θάρρος ή αλήθεια” και απάντησε ότι “ναι, τον Νίκο θα τον παντρευόμουν ακόμη και να μην έμενα έγκυος”. Δεν έκρυψε βέβαια ότι μόλις κατάλαβε πως είναι έγκυος σοκαρίστηκε και δεν ήξερε εάν έπρεπε να το κρατήσει ή όχι.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της εκπομής  η Έλενα Λιασίδου δέχτηκε επίθεση αγάπης από ένα θαυμαστή ο οποιός την γυρόφερνε για αρκετή ώρα ζητώντας της να του υπογραψεί ένα αυτόγραφο και δηλώνοντας ερωτευμένος μαζί της. Μάλιστα δεν δίστασε όταν της ζητήθηκε από τις παρουσιάστριες, να τον φιλήσει . Στην αρχή η ηθοποιός ήταν λίγο σκοκαρισμένη αλλά στη συνέχεια κατάλαβε ότι δεν ήταν παρά ακόμη μια πλάκα που της ετοίμασαν η Έλενα και η Ζώη με την πρόθυμη βοήθεια συναδέλφου.


Έλενα Λιασίδου 1 από 24hcomcy

 
Έλενα Λιασίδου 2- Το test από 24hcomcy


Έλενα Λιασίδου 3 – Θαυμαστής από 24hcomcy


Έλενα Λιασίδου 4 από 24hcomcy