Με το χαρτοφυλάκιο του στις Βρυξέλες


 

 

Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Σοφοκλής Αλετράρης μεταβαίνει την Δευτέρα το βράδυ στις Βρυξέλλες, όπου την Τρίτη θα παρουσιάσει το Πρόγραμμα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ για τη Γεωργία ενώπιον της Επιτροπής Γεωργίας και Ανάπτυξης της Υπαίθρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

 

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο Υπουργός Γεωργίας στη συνέχεια θα παρουσιάσει το Πρόγραμμα της Κυπριακής Προεδρίας για το Περιβάλλον ενώπιον της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

 

Ακολούθως, στις 11 Ιουλίου, ο Υπουργός Γεωργίας, θα παρουσιάσει το Πρόγραμμα της Κυπριακής Προεδρίας για την Αλιεία ενώπιον της Επιτροπής Αλιείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

 

 Ο Υπουργός Γεωργίας, την Παρασκευή, 13 Ιουλίου, θα προσφωνήσει το συνέδριο «The Common Agricultural Policy towards 2020 – Taking stock with civil society», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες.

 

 Στις 16 και 17 Ιουλίου ο κ. Αλετράρης θα προεδρεύσει των εργασιών του πρώτου Συμβουλίου Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας της ΕΕ, που πραγματοποιείται επί της Κυπριακής Προεδρίας, στις Βρυξέλλες.

 

Επιστρέφει στην Κύπρο στις 19 Ιουλίου.