«Μικρός έπαιζα με τις κούκλες της αδελφής μου»

 

Για την παιδική του ηλικία μίλησε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, αποκαλύπτοντας ότι όταν ήταν μικρός του άρεσε περισσότερο να παίζει με κόυκλες παρά μπάλα.«Ως παιδί έκανα πράγματα που δεν έκαναν τα αγόρια αλλά τα κορίτσια. Δεν έπαιζα καθόλου μπάλα αλλά με τις κούκλες της αδερφής μου-το ποδόσφαιρο το εκτίμησα μεγάλος. Μικρός δεν είχα βίαιη πλευρά, δεν μου άρεσε να βρίζω ή να πλακώνομαι, είχα μια μεγαλύτερη ευαισθησία και ωριμότητα σε σχέση με τα συνομήλικά μου αγόρια», αποκάλυψε στο protagon.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός εξήγησε πως αυτό δεν υποκρύπτει πάντα ομοφυλοφιλικές τάσεις, συμπληρώνοντας, ότι «αυτό μάλλον υπέκρυπτε μια καλλιτεχνική ιδιοσυγκρασία παρά μια θηλυκή πλευρά. Ειλικρινά, πιστεύω πως αν ο κόσμος διοικείτο από γυναίκες, θα ήταν πιο ειρηνικός. Οι άντρες αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο μέσω της διαδικασίας του ορθού λόγου. Οι γυναίκες τον αντιλαμβάνονται διαισθητικά, τον νιώθουν», τόνισε.

Ο ηθοποιός μίλησε και για τον Αλέξη Τσίπρα, όχι όμως και με τα καλύτερα λόγια. «Ακούω συχνά έναν ξύλινο, παλιακό πολιτικό λόγο από αυτόν ενώ συχνά και επιχειρήματα που είναι εντελώς ανεδαφικά. Φοβάμαι πως, λόγω της πρόσφατης εκλογικής επιτυχίας του, τον έχει χτυπήσει η αλαζονεία και η μεγαλομανία και λυπάμαι γιατί ως νέος πολιτικός έχει μια σπουδαία ευκαιρία στα χέρια του αλλά φαίνεται να την καίει.  Ελπίζω, λοιπόν, ο κ. Τσίπρας να μην αποδειχθεί το χειρότερο με το οποίο θα ξορκίσουμε το κακό», είπε σχετικά με τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Για περισσότερες lifestyle ειδήσεις, διαβάστε στο 24h.gr , επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας