Μοτοσικλετιστής παρέσυρε μητέρα και δίδυμα

 

Δύο μικρά παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, τραυματίστηκαν σοβαρά όταν παρασύρθηκαν από μοτοσικλέτα στη διασταύρωση των οδών Πατησίων και Τροίας στο κέντρο της Αθήνας.
 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός της μοτοσικλέτας παραβίασε το φανάρι και στη συνέχεια χτύπησε τα δύο δίδυμα παιδιά αλλά και τη μητέρα τους.
 
Στη συνέχεια, τράπηκε σε φυγή, ωστόσο λίγο αργότερα οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τη μοτοσυκλέτα εγκαταλελειμμένη.
 
Η μητέρα νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό και τα παιδιά στο Παίδων.

Πληροφορία την οποία λάβαμε πριν από λίγα λεπτά αναφέρει ότι:

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο μοτοσικλετιστής που παρέσυρε και τραυμάτισε μητέρα και τα δίδυμα παιδιά της, επτά ετών, αγόρι και κορίτσι, και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, εγκαταλείποντάς τους αβοήθητους.
 
Το περιστατικό συνέβη στις 8:15 το πρωί, στη διασταύρωση των οδών Πατησίων και Τροίας, στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός της μοτοσικλέτας, λίγο νωρίτερα, είχε χτυπήσει έναν ποδηλάτη και ανέπτυξε ταχύτητα να εξαφανιστεί, με αποτέλεσμα να παρασύρει και τη γυναίκα με τα δύο παιδιά, που είναι πολωνικής καταγωγής.
 
Με ασθενοφόρα, η μητέρα μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό και τα δύο παιδιά στο νοσοκομείο Παίδων όπου νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική.

Ο υπαίτιος οδηγός, σε μικρή απόσταση από το ατύχημα, εγκατέλειψε τη μοτοσικλέτα και έφυγε τρέχοντας.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκε αυτοβούλως στην Τροχαία.

Η κατάσταση της υγείας της, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς της, κρίνεται βαριά αλλά ελέγξιμη. Η ασθενής, όπως λένε, είναι σταθερά αιμοδυναμικά, έχει πλήρη επικοινωνία με το περιβάλλον και φέρει κάταγμα δεξιού κόγχου, θλάση θώρακα και σπλήνας. Αυτό που περιμένουν πάντως οι ιατροί είναι τα αποτελέσματα της αξονικής, στην οποία την υπέβαλλαν νωρίτερα.
 
Πάντως, τα δίδυμα παιδιά της, νοσηλεύονται διασωληνωμένα στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού ενώ νωρίτερα είχαν μεταφερθεί στο Αγία Σοφία προκειμένου να υποβληθούν σε εξετάσεις (στον αξονικό τομογράφο) που έπρεπε να τους γίνουν.
 

Περισσότερες ειδήσεις για την Ελλάδα διαβάστε στο newsbeast.gr επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.