Νέο διπλό χτύπημα κατά του ΟΠΑΠ (Vid)

 Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, ο πρώτος εμπρησμός εκδηλώθηκε στις 1.40 πμ, σε πρακτορείο της οδού Βύρωνος, ενώ το δεύτερο περιστατικό συνέβη μία ώρα αργότερα, στις 2.40 πμ, σε πρακτορείο που βρίσκεται στην οδό Αρχιεπισκόπου Κυπριανού.

Συγκεκριμένα, οι δράστες αρχικά έθεσαν κακόβουλη πυρκαγιά σε πρακτορείο το οποίο βρίσκεται στην οδο Βύρωνος, κάτω από τα γραφεία της ΕΔΕΚ,  ενώ λίγα λεπτά αργότερα λήφθηκε πληροφορία ότι φλέγεται άλλο ένα υποστατικό του οργανισμού στον Στρόβολο.  

Αμέσως και στις δυο σκηνές κλήθηκαν δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας όπου μέλη της δύναμης κατέσβησαν τις πυρκαγιές, οι οποίες ωστόσο πρόλαβαν και προκάλεσαν εκτεταμένες ζημίες στα υποστατικά. 

Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη ενός προσώπου ο οποίος θεάθηκε να κινείται ύποπτα έξω από το δεύτερο πρακτορείο που ξέσπασε η πυρκαγιά,  και ανακρίνεται ούτος ώστε να εξακριβωθεί αν πρόκειται για τον δράστη των εμπρησμών. 

Την σκηνή επισκέφτηκε και ο αστυνομικός διευθυντής Λευκωσίας Κύπρος Μιχαηλίδης,  ο οποίος έδωσε οδηγίες για επιπρόσθετα μέτρα κατά την διάρκεια της νύχτα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι ζημιές που προκλήθηκαν στα δύο πρακτορεία είναι άγνωστης αξίας. 

Εξετάσεις για τις δύο υποθέσεις διενεργεί το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Δείτε αποκλειστικά πλάνα:


Εμπρησμοί ΟΠΑΠ 01/07/12 από 24hcomcy