Ο τέως χτίζει τα νέα του «ανάκτορα»

Μέσω δύο offshore εταιρειών στην περιοχή του Κρανιδίου θα στεριώσουν για τα καλά ο Κωνσταντίνος και η Άννα-Μαρία, φροντίζοντας και για τη στέγαση της πολυπληθούς οικογένειάς τους.

Στην ευρύτερη περιοχή του Κρανιδίου, στη θέση Γκιαλεζα, φαίνεται ότι θα στεριώσουν για τα καλά ο Κωνσταντίνος και η Άννα-Μαρία, φροντίζοντας παράλληλα για τη στέγαση και των υπόλοιπων μελών της πολυπληθούς οικογένειάς τους.
 
Αυτό προκύπτει τουλάχιστον από τις 8 οικοδομικές άδειες που, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, έχουν εκδοθεί από την τοπική πολεοδομία, προκειμένου να ανεγερθούν 8 κτίρια μέσα σε έκταση 207 στρεμμάτων.
 
Η θέση Γκιάλεζα είναι μια περιοχή που θεωρείται κόμβος, αφού βρίσκεται εξίσου κοντά σε Σπέτσες, Πόρτο Χέλι και Ερμιόνη- τα αγαπημένα «στέκια» της πρώην βασιλικής οικογένειας, τα οποία φροντίζει να επισκέπτεται αδιαλείπτως.
 
Όπως επίσης αναφέρει το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και με εύκολη πρόσβαση και από τη θάλασσα, η ευρύτερη περιοχή του Κρανιδίου, που χάρισε τόσες ευχάριστες καλοκαιρινές αναμνήσεις στη βασιλική οικογένεια, ήταν φυσικά η εύλογη επιλογή για μία διόλου ευκαταφρόνητη επένδυση, η οποία μάλιστα, σύμφωνα και με την έρευνα του ΣΔΟΕ για τις offshore εταιρείες με έδρα το Κρανίδι, έγινε μέσω δύο υπεράκτιων εταιρειών. Σύμφωνα επίσης με τις εγγραφές που έγιναν στο υποθηκοφυλακείο Κρανιδίου, το 2007, οι οffshore εταιρείες ξεκίνησαν τις αγορές αγροτεμαχίων στη θέση Γκιαλέζα για λογαριασμό της τέως βασιλικής οικογένειας.
 
Οι αγορές συνεχίστηκαν μέχρι το Σεπτέμβριο του 2008, οπότε και ολοκληρώθηκαν. Οι υπεράκτιες εταιρείες αγόρασαν 17 αγροτεμάχια συνολικής έκτασης 207 στρεμμάτων. 
 

Περισσότερες διεθνείς ειδήσεις διαβάστε στο newsbeast.gr  επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.