Πιάστηκε στην Κορινθία

 

 

Το στέλεχος το όνομα του οποίου δεν αποκαλύπτεται ακόμα από την αστυνομία, σύμφωνα με το korinthianews.gr είχε συνεργαστεί και με τη δημοτική αρχή του κ. Θωμαΐδη κατά το παρελθόν, έχοντας μάλιστα και σημαντική θέση στο δήμο Κορινθίων.

 

Το δελτίο τύπου της αστυνομίας αναφέρει:


“Συνελήφθησαν το Σάββατο το πρωί (7/7) , στην Κόρινθο , από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο ημεδαποί ηλικίας 60 και 52 ετών αντίστοιχα, γιατί καλλιεργούσαν δενδρύλλια και κατείχαν ποσότητα κάνναβης, στις οικίες τους” .


Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποίησαν έρευνες στις οικίες των ανωτέρω, όπου βρήκαν και κατάσχεσαν:

 

Στην οικία του 60χρονου, δύο γυάλινα δοχεία που περιείχαν συνολικά ποσότητα κάνναβης βάρους -169- γραμμαρίων, ενώ στην αυλή της οικίας, ένα δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους 40 εκατοστών.

 

Στην οικία του 52χρονου, μία συσκευασία περιέχουσα ποσότητα κάνναβης, βάρους – 5- γραμμαρίων, ενώ στην ταράτσα της οικίας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (θερμοκήπιο), 20 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,8 έως 2,3 μέτρων, καθώς και μία συσκευασία περιέχουσα ποσότητα κάνναβης, βάρους -350- γραμμαρίων.


Η είδηση έγινε γνωστή και στη νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας.


Περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα στο news247.gr επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.