Ψάχνουν Ρουμάνο για τον φόνο στη Πάφο

Ένταλμα σύλληψης εναντίον αλλοδαπού εξέδωσε η Αστυνομία για την άγρια δολοφονία του 36χρονου Ρουμάνου Κονσταντίν Ντάνιελ που σημειώθηκε γύρω στις 5.00 χθες (7/07)τα ξημερώματα στην Πάφο, έξω από την πολυκατοικία όπου διέμενε. Για την υπόθεση μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου γύρω στα 25 πρόσωπα.

Στην Αστυνομία κατέθεσαν φίλοι και γνωστοί του θύματος, μεταξύ αυτών και Ελληνοκύπριοι.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που συνέλεξε η Αστυνομία, από τις διάφορες καταθέσεις συνάγεται ότι ο 36χρονος Ρουμάνος είχε δανείσει χρηματικό ποσό σε ομοεθνή του και τον τελευταίο καιρό ο 36χρονος ζητούσε φορτικά να πάρει πίσω τα χρήματα που δάνεισε, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να επηρεάσει και τις σχέσεις του με άλλα άτομα επίσης ρουμανικής καταγωγής.

Οι εξεταστές της υπόθεσης εντόπισαν στη σκηνή του φόνου σημαντικά τεκμήρια που θα χρησιμοποιηθούν για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ο 36χρονος Ρουμάνος, που διέμενε μόνος του το τελευταίο διάστημα στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας επί της Λεωφόρου Ευαγόρα Παλλικαρίδη, τραυματίστηκε στο κεφάλι, στην κοιλιακή χώρα και σε διάφορα μέρη του σώματος του με αιχμηρό αντικείμενο που πιστεύεται από την Αστυνομία ότι επρόκειτο για μαχαίρι. Παρόλο που μεταφέρθηκε άμεσα, γύρω στις 5 και 20 τα ξημερώματα, με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του εξέπνευσε γύρω στις 6 και 40 τα ξημερώματα.

Διαβάστε ΕΔΩ προηγούμενο μας σχετικό ρεπορτάζ