Στη φυλακή 84χρονος ιδιοκτήτης καμπαρέ

 

 

Σύμφωνα με τον «Φ» , φυλακίστηκε 84χρονος ιδιοκτήτης καμπαρέ για μαστροπεία, φυλάκιση τεσσάρων μηνών και για 35χρονο γκαρσόνι.

 

Σε οκτάμηνη φυλάκιση καταδικάστηκε, 84χρονος ιδιοκτήτης καμπαρέ, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της μαστροπείας και άλλα αδικήματα που σχετίζονται με την σεξουαλική εκμετάλλευση «καλλιτέχνιδας» από της Φιλιππίνες.

 

Γκαρσόνι, 35 χρόνων,  το οποίο δούλευε στο καμπαρέ του 84χρονου, καταδικάστηκε με τις ίδιες κατηγορίες σε τετράμηνη φυλάκιση.

 

Ο ιδιοκτήτης αντιμετώπισε και κατηγορία για εξαναγκασμό της αλλοδαπής νε εκπορνεύεται με άνδρες κατ επιλογή του ιδίου.

 

Η «καλλιτέχνιδα», ανέφερε ότι λόγω μεγάλων χρεών που έκανε με σκοπό να φτάσει στην Κύπρο και να εργαστεί ως χορεύτρια, αναγκάστηκε να έρχεται σε συνουσία με άντρες τους οποίους της υποδείκνυε ο 84χρονος.

 

Το εισόδημα της από τη συγκεκριμένη εργασία ήταν χαμηλά  διότι ο 84χρονος έπαιρνε το μεγαλύτερο μέρος από αυτά, την απειλούσε δε, οτι σε περίπτωση που δεν πήγαινε με πελάτες θα την έστελλε πίσω στη χώρα της όπου θα βρισκόταν αντιμέτωπη με τα χρέη της.

 

Ο 35χρονος, ενώ γνώριζε για τις πράξεις του ιδιοκτήτη δεν διαμαρτυρήθηκε για αυτό, τουναντίον βοηθούσε τον 84χρονο με χειροπιαστό τρόπο και έτσι η ενοχή του είναι δεδομένη, σύμφωνα με την δικαστή του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Σε δήλωση της η κ. Ταλαρίδου, είπε πως η εμπορία προσώπων θέτει σε κίνδυνο την εικόνα της κοινωνίας μας ως ελεύθερης και δημοκρατικής όπου υπάρχει σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα.