Καταζητούμενος της αστυνομίας Sussex πρώην κατάδικος Κ.Φ (pic)

 

Σύμφωνα με το BBC, η αστυνομία του Sussex ψάχνει για έναν άνδρα, ο οποίος έχει απολυθεί υπό όρους από τις Κεντρικές Φυλακές στη Λευκωσία και παρέλειψε όμως να συμμορφωθεί με τους όρους αδειοδότησης του. Οι Αρχές πιστεύουν ότι βρίσκεται στο Sussex.

Ο 28χρονος Craig Hayler, καταδικάστηκε σε εξάμηνη φυλάκιση στο νησί μας, για διαρρήξεις στην Κύπρο το 2012.

Στη συνέχεια επαναπατρίσθηκε στη Βρετανία για να εκτίσει την ποινή του και να τον εποπτεύονται από την Υπηρεσία Επιμελητών Σαουθάμπτον.

Η αστυνομία είπε, ότι ο 28χρονος είχε αποτύχει στο να εμφανίζεται στα ραντεβού τους.  Οι Αρχές ζήτησαν τη σύλληψή του, όπως και να επιστρέψει στη φυλακή.

Λειτουργοί έχουν λάβει πληροφορίες που υποδεικνύουν ότι διαμένει σε διάφορα ξενοδοχεία σε παραθαλάσσιες πόλεις κοντά στο Sussex, συμπεριλαμβανομένων των Eastbourne και Hastings. Το πιθανότερο όμως είναι να έχει κάνει κράτηση με ψευδή στοιχεία.

Ο Αξιωματικός Dan Cloake δήλωσε στο BBC: “Δεν πιστεύεται ότι αποτελεί κίνδυνο για το κοινό, αλλά όποιος τον έχει δει πρόσφατα, ή έχει οποιαδήποτε πληροφορία για την τύχη του, πρέπει να επικοινωνήσει με την Αστυνομίας του Sussex.”