Συναινετικό διαζύγιο για Κρουζ και Χολμς

 

Καλύτερη τροπή φαίνεται να παίρνουν τα πράγματα για τον Τομ Κρουζ  και  την Κέιτι Χολμς, ο χωρισμός των οποίων έχει απασχολήσει έντονα τα μέσα ενημέρωσης τον τελευταίο καιρό.

 Δύο εβδομάδες αφότου ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν, οι εκπρόσωποι του ζευγαριού έκαναν γνωστό ότι κατέληξαν σε συμφωνία για το διαζύγιό τους και πως έτσι θα αποφύγουν μια μακρόχρονη δικαστική διαμάχη. Σε αυτήν, όπως πολλοί ανέφεραν, αναμενόταν να παίξει σημαντικό ρόλο η

αφοσίωση του Κρουζ στην Εκκλησία της Σαϊεντολογίας.

 

Όπως, άλλωστε, έγραψαν αρκετά μέσα ενημέρωσης, ένας από τους λόγους που ώθησαν την Χολμς να ζητήσει διαζύγιο ήταν το γεγονός ότι δεν επιθυμούσε να μεγαλώσει την 6χρονη κόρη της, Σούρι, με βάση το δόγμα της Σαϊεντολογίας.

   

Οι εκπρόσωποι και οι δικηγόροι τους απέφυγαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο για τις προθέσεις της Χολμς. Αντιθέτως, έδωσαν στη δημοσιότητα μια κοινή δήλωση των δύο ηθοποιών στην οποία αναφέρουν ότι «συνεργάζονται» για να διασφαλίσουν το συμφέρον της κόρης τους, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζουν τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.

 

Σύμφωνα όμως με τον ιστότοπο People.com, η Χολμς θα έχει την πλήρη κηδεμονία της Σούρι ενώ ο Κρουζ θα έχει το δικαίωμα να βλέπει συχνά την κόρη του.

 Για περισσότερες lifestyle ειδήσεις, διαβάστε στο 24h.gr , επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας