Τα λένε οι… δικηγόροι τους


 

Τις λεπτομέρειες του διαζυγίου τους συζητούν μέσω των δικηγόρων τους οι Τομ Κρουζ και η Κέιτι Χολμς. Η Χολμς κατηγορεί το διάσημο ηθοποιό ότι μύησε την κόρη τους στην Εκκλησία της Σαϊεντολογίας.

Η ιστοσελίδα TMZ.com, επικαλούμενη ανώνυμες πηγές, ανέφερε ότι η 33χρονη Χολμς, και ο 50χρονος Κρουζ είναι σε «διαπραγματεύσεις» σχετικά με τις επισκέψεις που θα έχει δικαίωμα ο ηθοποιός ώστε να βλέπει την κόρη αλλά και σε θέματα ιδιοκτησίας των περιουσιακών στοιχείων.

 

Οι δικηγόροι του Κρουζ και της Χολμς δεν σχολίασαν τίποτα σχετικά με την υπόθεση αλλά η Χολμς φωτογραφήθηκε μια μέρα νωρίτερα να μπαίνει στο γραφείο του δικηγόρου της στη Νέα Υόρκη.

 

Σύμφωνα με τους δικηγόρους της, η Χολμς επιδιώκει την αποκλειστική επιμέλεια της 6-ετών κόρη τους, Σούρι καθώς θέλει να την απομακρύνει από τον Κρουζ και από την Εκκλησία της Σαϊεντολογίας, όπου ο 50χρονος ηθοποιός είναι βασικό μέλος.

 

Ο Κρουζ και η Χολμς παντρεύτηκαν το 2006 και η αίτηση διαζυγίου συγκλόνισε τους οπαδούς τους, επειδή ο γάμος τους φαινόταν να είναι σε στέρεο έδαφος.

Για περισσότερες ειδήσεις www.24h.gr επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας