«Θα ήθελα να παίξω στην Επίδαυρο»

 Την επιθυμία του να παίξει στο θέατρο κάτι διαφορετικό από όλα όσα τον έχουμε συνηθίσει εξέφρασε στο περιοδικό Hello επισημαίνοντας ότι πολλοί του έχουν πει ότι έχει τις προδιαγραφές προκειμένου να παίξει στην Επίδαυρο. 

«Θα ήθελα να παίξω Αριστοφάνη απλώς πρέπει να μου δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία. 

Δεν μπορώ να κάνω Αριστοφάνη στο “Δελφινάριο”, καθώς είναι θέατρο το οποίο όλα αυτά τα χρόνια παρουσιάζει άλλου είδους θέαμα. 

Το να μου γίνει πρόταση ή να μου επιτραπεί, έπειτα από δική μου πρόταση, να παίξω Επίδαυρο – γιατί πλέον τα κριτήρια είναι διαφορετικά για να παίζει ένας ηθοποιός στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου», δήλωσε ο Μάρκος Σεφερλής στο περιοδικό Hello.

Ενώ ο ηθοποιός διευκρίνισε πως αν ποτέ του δοθεί αυτή η ευκαιρία θα σεβαστεί απόλυτα το χώρο της Επιδαύρου καθώς και ότι δεν θα σκεφτόταν ποτέ να ανεβάσει εκεί επιθεώρηση εξάλλου έχει “χορτάσει” από τέτοιου είδους παραστάσεις.

«Κάποιοι μεγάλοι πρωταγωνιστές του θεάτρου μας, οι οποίοι έχουμε παρακολουθήσει τις δουλειές μου, έχουν πει ότι έχω τα εκφραστικά μέσα, την κίνηση, το πρόσωπο και το ρυθμό τον οποίο απαιτεί μια αριστοφανική κωμωδία», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Για περισσότερες lifestyle ειδήσεις, διαβάστε στο newsbeast.gr, επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας