Τι αποκάλυψε η Χριστίνα Παυλίδου στο 24h

 Η αγαπημένη σε όλους ηθοποιός Χριστίνα Παυλίδου, καλεσμένη της σημερινής μας εκπομπής, φιλική και ευγενική όπως πάντα, έκανε αποκαλύψεις, μίλησε για την οικογένεια της, για τον άνδρα της Γιώργο Τσιάκκα και για τα τέσσερα παιδιά της, καθώς και για το πως ήταν η συνεργασία με τις δυο μικρότερες κόρες της, στην φετινή τηλεοπτική σειρα στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Νέα δραματική σειρά ετοιμάζει ο σύζυγος της για την νέα τηλεοπτική χρονιά, όπως αποκάλυψε σήμερα η ηθοποίος, η οποία θα προβάλλεται και αυτή από την  τηλεόραση του Ant1 και θα αφορά την Κύπρο και συγκεκριμένα τα γεγονότα του 1974 μέχρι και σήμερα. Η Χριστίνα Παυλίδου φυσικά θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η ηθοποιός μίλησε και για το θαύμα που είδε να συμβαίνει μπροστά στα μάτια της, όταν ένας παράλητος περπάτησε και η ίδια ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

Την Χριστίνα Παυλίδου φυσικά την περίμεναν και μερικές εκπλήξεις, μιας και οι παρουσιάστριες επαίξαν μαζί της το παιχνίδι “Θάρρος ή Αληθεία” και μας τραγούδησε το νανούρισμα με το οποίο κοιμίζει τα παιδιά της. Επίσης μας εκμυστηρέυτηκε πως θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να αποχωρηστεί είτε τα παιδιά της είτε τον σύζυγο της Γιώργο Τσιάκκα για πέντε χρόνια, σε εώτηση που της έγινε. “Αν μου λέγατε πέντε μήνες άντε να σας έλεγα τον Γιώργο” μας είπε αστειευόμενη η ηθοποιός.


Χριστίνα Παυλίδου 24h ΜΕΡΟΣ 1 από 24hcomcy


Χριστίνα Παυλίδου στην εκπομπή “Lifestyle” στο… από 24hcomcy