Το 24h στο Στρασβούργο

 

Για πρώτη φορά για κυπριακά δεδομένα ιστοσελίδα μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξέλιξεις της ιστορικότερης στιγμής της Κύπρου, ζωντανά από το Στασβούργο.

 

Ο Σωτήρης Παπαδόπουλος και η Ιωάννα Δεμεντή  στη δεύτερη διαδικτυακή εκπομπή με καλεσμένο τον Σπύρο Δανέλη ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, σκιαγράφισαν και ανέλυσαν όλες τις  νέες εξελίξεις της Κυπριακής Προεδρίας της Ε.Ε από το στούντιο στο Στρασβούργο.

Συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Παπαδόπουλος και η Ιωάννα Δεμεντή δίνοντας τον παλμό της Κυπριακής Προεδρίας στο Στρασβούργο διευκρίνισαν ότι το κυπριακό δεν είναι στην κορυφή της ατζέντας της Προεδρίας αυτή τη στιγμή.

Όσον αφορά την ένταξη της Κύπρου στο Μηχανισμό Στήριξης, είπαν ότι είναι μερικοί που θεωρούν πλεονέκτημα το χρονικό διάστημα που εντάχθηκε η Κύπρος, εννοώντας την Κυπριακή Προεδρία, και άλλοι που έρχονται σε αντίθεση.  «Είναι πολύ νωρίς όμως για να δούμε τα μέτρα τα οποία θα λάβει η Τρόικα η οποία θα μείνει στο νησί 15 μέρες», πρόσθεσε ο Σωτήρης Παπαδόπουλος.

Στην live εκπομπή ειπώθηκε και η δήλωση της κ. Μέρκελ ότι «οποιαδήποτε πρόκληση για την Κύπρο, είναι πρόκληση και για την Ευρώπη», σχολιάζοντας ότι η Γερμανία στέκεται δίπλα στην Κυπριακή Προεδρία.

Στο στούντιο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ήταν και ο Σπύρος Δανέλης, ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος συνεχάρηκε την ανάληψη της Προεδρίας της Ε.Ε από την Κύπρο.
«Η Κύπρος μπορεί να φέρει εις πέρας το έργο της Προεδρίας της ΕΕ», τόνισε.

Ο κ. Δανέλης συμφώνησε επίσης στο γεγονός ότι «η Ελλάδα είναι το κακό παράδειγμα στην Ευρώπη».

Τέλος, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ μίλησε για την τύχη της Ελλάδας αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «η Ελλάδα θα κάνει ότι πρέπει για να μείνει στην Ευρωζώνη. Αλίμονο μας αν βρεθούμε εκτός” συμπλήρωσε.

 

Οι ζωντανές εκπομπές από το Στρασβούργο θα συνεχιστούν και αύριο 4/7 με αναλύσεις και σχόλια για όλες τις εξελίξεις. Καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή του 24h από το στούντιο στο  Στρασβούργο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου. Από τις 12:00- 13:00 ο κ. Στεφάνου θα απαντήσει στις δικές σας ερωτήσειςπου μπορείτε να στέλνετε καθόλη τη διάρκεια της εκπομπής μέσω της πρωτοποριακής πλατφόρμας της ισιοσελίδας μας.