Ανακοίνωση ΚΑ στο ΧΑΚ για την Triple Five

Το πιο πάνω δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου των Κυπριακών Αερογραμμών Κυριάκος Κυριάκου.

Ο κ. Κυριάκου επιβεβαίωσε ότι έχει ληφθεί χθες (5/07) μια επιστολή από τον Ομιλο της Triple Five για εξαγορά της εταιρείας.

Η επιστολή, όπως ανέφερε, στάλθηκε  στον Πρόεδρο της Εταιρείας και το περιεχόμενο αυτής της επιστολής, σημείωσε, αυτή την στιγμή που μιλάμε αξιολογείται και στην διάρκεια της ημέρας θα εκδοθεί ανακοίνωση προς το Χρηματιστήριο.

“Είχαμε ανακοινώσει προηγουμένως, αρχές Μαΐου στο Χρηματιστήριο ότι η Triple Five ενημέρωσε γραπτώς τις ΚΑ στις 4 Μαΐου 2012, ότι ενδιαφέρεται για την απόκτηση πλειοψηφικού πακέτου στο κεφάλαιο των ΚΑ και ζήτησε από την εταιρεία στοιχεία αναφορικά με την οικονομική της κατάσταση, τις δραστηριότητες και άλλες συναφείς πληροφορίες”, πρόσθεσε.

Τότε είχαμε αναφέρει στο Χρηματιστήριο, συνέχισε, ότι η Triple Five όπως είχε αναφέρει στην επιστολή της, θα διαμόρφωνε την τελική της απόφαση επί του θέματος μετά την αξιολόγηση διαφόρων στοιχείων.

“Τώρα, ουσιαστικά αυτό που γίνεται, είναι η επόμενη εξέλιξη και η διοίκηση της εταιρείας θα αξιολογήσει την όλη κατάσταση”, κατέληξε ο κ. Κυριάκου.