Βρέθηκε γενετικό υλικό του δράστη

 

Γενετικό υλικό του δράστη της στυγερής δολοφονίας του 36χρονου Ρουμάνου Κονσταντίν Ντάνιελ που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Πάφο, έχουν εντοπίσει οι άντρες της εγκληματολογικής υπηρεσίας του Αρχηγείου Αστυνομίας στο σημείο όπου βρέθηκε ο 36χρονος.

 

Όπως εκτιμούν οι ανακριτές της υπόθεσης, το θύμα πιθανόν να προσπάθησε να αποφύγει τον δράστη τραυματίζοντάς τον ελαφρά.  Για την υπόθεση η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον αλλοδαπού ο οποίος καταζητείται.

 

Ο 36χρονος Ρουμάνος που διέμενε μόνος του το τελευταίο διάστημα στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας επί της Λεωφόρου Ευαγόρα Παλλικαρίδη, τραυματίστηκε στο κεφάλι, στην κοιλιακή χώρα και σε διάφορα μέρη του σώματος του με αιχμηρό αντικείμενο που πιστεύεται από την Αστυνομία ότι επρόκειτο για μαχαίρι. Παρόλο που μεταφέρθηκε άμεσα γύρω στις 5 και 20 τα ξημερώματα  του Σαββάτου με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του εξέπνευσε γύρω στις 6 και 40 τα ξημερώματα.

 

Μέχρι στιγμής για την υπόθεση 25 άτομα  έχουν καταθέσει  στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μεταξύ αυτών φίλοι και γνωστοί του θύματος.