Χάρι πες αλεύρι, το Μπάκιγχαμ σε γυρεύει (pics)


 

Σύμφωνα με πηγές μέσα από το Παλάτι η γιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ και οι λοιποί γαλαζοαίματοι είναι σοκαρισμένοι από τον έξαλλο τρόπο διασκέδασης του νεαρού πρίγκιπα που εξέθεσε και τον ίδιο αλλά και τα Ανάκτορα. 

Ο πατέρας του, πρίγκιπας Κάρολος έδωσε εντολή στους δικηγόρους του να εμποδίσουν τη δημοσίευση των ντροπιαστικών φωτογραφιών του μικρότερου γιου του σε οποιοδήποτε βρετανικό μέσο ενημέρωσης, διαφορετικά θα λάμβανε νομική δράση εναντίον τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιος «φίλος» του πρίγκιπα έκανε την ζημιά δηλαδή έβγαλε τα ντροπιαστικά στιγμιότυπα και τα πούλησε σε ιντερνετικό περιοδικό. 

Η διαρροή αυτή προκαλεί προβληματισμό στα Ανάκτορα καθώς απορούν πώς οι άνδρες ασφαλείας του Χάρι επέτρεψαν σε κάποιον άγνωστο να βγάλει αυτές τις φωτογραφίες χωρίς να τον αντιληφθούν κι στη συνεχεία να τις πουλήσει. Από την πλευρά του ο πρίγκιπας δεν φαίνεται να ενοχλείται και τόσο… για την ακρίβεια όπως λένε οι φίλοι του, σύμφωνα με την , Daily Mailδεν ιδρώνει και το αυτί του. «Δεν το πήρε και κατάκαρδα, όπως καταλαβαίνω» ανέφερε ένας από τους φίλους του. Πηγή μέσα από τα Ανάκτορα ανέφερε ότι ο πρίγκιπας «έχει πολύ πληθωρικό χαρακτήρα κι επρόκειτο για αποκλειστικά ιδιωτικές διακοπές».

Όσο για τον πρίγκιπα Κάρολο τρέχει να μαζέψει τα αμάζευτα, ενώ εκπρόσωπός του επιμένει ότι ο Χάρι ήταν σε «εντελώς ιδιωτικές στιγμές» και τόνισε ότι «απαιτούσε να σεβαστούν την ιδιωτικότητά του μέσα στη σουίτα του».

Ο Χάρι προσγειώθηκε στο Χίθροου στις 4 το απόγευμα χθες (22/ 08) κι αν και υπήρχαν εικασίες ότι θα πήγαινε στη Σκωτία για να απολογηθεί τόσο στη γιαγιά του όσο και στον πατέρα του που απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Ωστόσο, σίγουρα αναμένεται τόσο ο ίδιος όσο και οι σωματοφύλακές του της Σκότλαντ Γκαρντ θα λογοδοτήσουν για το πώς βρέθηκε να γλεντά γυμνός παρέα με αρκετές κοπέλες και επετράπη να τον φωτογραφίσουν ή και να τον τραβήξουν και βίντεο.

Την ίδια στιγμή, η θεωρία ότι οι φωτογραφίες είναι προϊόν πλαστογραφίας καταρρίπτεται τόσο από το γεγονός ότι ο ίδιος ο πρίγκιπας δεν έχει διαψεύσει ακόμη κάτι, ενώ στο στήθος του φορά το μενταγιόν, αγαπημένο κόσμημα που φορά πάντα επειδή φέρεται να του το χάρισε η πρώην αγαπημένη του Chelsy Davy.


Για περισσότερες Lifestyle ειδήσεις, διαβάστε στο 24h.gr, επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.