Υπο φρούρηση ο αρραβωνιαστικός της 25χρόνης

Η 25χρονη τραυματίστηκε θανάσιμα κάτω από συνθήκες που διερευνά η τροχαία Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον Αιμίλιο Καφά, Αξιωματικό Δυστυχημάτων της τροχαία Λεμεσού, η άτυχη κοπέλα επέβαινε σε τετράτροχη μοτοσυκλέτα την οποία οδηγούσε ο 32 ετών Αγγλοκύπριος αρραβωνιαστικός της.

«Συγκριμένα, τετράτροχη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε νεαρός 32χρονος Αγγλοκύπριος, προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα με αποτέλεσμα να εκτιναχτεί ο ίδιος από την μοτοσυκλέτα του και να κτυπήσει στην άσφαλτο. Στο όχημα επέβαινε και η αρραβωνιαστικιά του, 25χρονη Ε/κ η οποία επίσης εκτινάχτηκε από το όχημα και κατά την πτώση της από την άσφαλτο βρήκε ακαριαίο το θάνατο.»

Τη σκηνή απέκλεισαν άνδρες της τροχαία, οι οποίοι διεξήγαγαν έρευνες, ανεφερε ο κ. Καφας. 

«Οι δυο επιβαίνοντες δεν έφεραν προστατευτικά κράνη. Ο μοτοσικλετιστής είχε προσκρούσει σε σταθμευμένο όχημα. Φαίνεται ότι πριν από τη σύγκρουση με το σταθμευμένο όχημα, είχε επαφή με το πεζοδρόμιο και από εκεί κατέληξε να κτυπήσει στο αυτοκίνητο», είπε.

«Οι πρώτες ενδείξεις καταδεικνύουν ότι οδηγούσε με κανονική ταχύτητα, απλά στάθηκε μοιραία η απόφαση τους να μην φέρουν προστατευτικά κράνη. Στην περίπτωση αυτή εάν έφεραν προστατευτικά κράνη δεν θα τραυματιζόταν θανάσιμα η κοπέλα και ο ίδιος, ο οποίο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι, δεν θα τα πάθαινε αυτά», πρόσθεσε.

Ο κ. Καφάς ανέφερε ότι γίνονται προσπάθειες ώστε ο νεαρός να προβεί σε κατάθεση ενώ η τροχαία προχώρησε στην σύλληψη του καθώς εναντίον του διερευνάται το αδίκημα πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας. Ο 32χρονος βρίσκεται υπό φρούρηση στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.