Σήμερα αποφασίζει η Triple Five ;

 

Στο διορισμό του Προέδρου και των Μελών του ΔΣ των Κυπριακών Αερογραμμών προχώρησε το Υπουργικό Συμβούλιο. Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου διορίσθηκε ο Σταύρος Σταύρου και Μέλη οι Πανίκος Πούρος, Μίνως Χαραλάμπους, Αδωνης Πηγασίου, Αχιλλέας Τσαγκάρη, Κυριάκος Κακουρής, Ξενάκης Ξενοφώντος και Χαράλαμπος Τάππας. Η πρώτη συνεδρία του νέου ΔΣ θα πραγματοποιηθεί σήμερα (24/8) το μεσημέρι.

Η κίνηση αυτή φαίνεται να έδωσε νέο αέρα στις συζητήσεις με τον διεθνή κολοσσό αλλά και για τη βιωσιμότητα των Κ.Α , σε περίπτωση εξαγοράς του κρατικού αερομεταφορέα.

Ωστόσο συνεχίζεται και σήμερα η σύσκεψη της Triple Five για τις Κ.Α , όπου θα πραγματοποιηθούν οι παρουσιάσεις των Γάλλων εμπειρογνωμόνων σε θέματα αερομεταφορών.

Να σημειωθεί ότι στην χθεσινή σύσκεψη στο Λονδίνο, η οποία συγκλήθηκε από τον πρόεδρο του διεθνούς κολοσσού Nader Ghermezian  , συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ, όπου και πραγματοποιήθηκαν οι παρουσιάσεις των Βρετανών συμβούλων της Triple Five.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Σημερινή» , μετά την ολοκλήρωση και των παρουσιάσεων, θα τεθούν στο τραπέζι οι απόψεις όλων όσων παρακάθισαν στη σύσκεψη, ώστε να ληφθεί η απόφαση  κατά πόσο η Triple Five θα προχωρήσει στην εξαγορά των Κυπριακών Αερογραμμών.