Το Facebook αναβαθμίζει την υπηρεσία μηνυμάτων

Το κοινωνικό δίκτυο ενσωμάτωσε μια νέα έκδοση των Messages με τόσο κοσμητικές όσο και λειτουργικές βελτιώσεις. Το νέο Messages δίνει πια περισσότερη σημασία στην ανταλλαγή links και φωτογραφιών, ενώ όπως όλα δείχνουν το Facebook σκοπεύει να παρακινήσει τους χρήστες του να το χρησιμοποιούν ως αντικαταστάτη του e-mail τους.

Το Messages χρησιμοποιεί ένα διπλό layout με δυο στήλες, στην αριστερή εμφανίζονται τα νέα μηνύματα ενώ στην δεξιά, όντας μεγαλύτερη, εμφανίζονται οι συζητήσεις με τους φίλους σας. Μπορείτε ακόμα να προσθέσετε φωτογραφίες και links μέσα στο μήνυμα, τα οποία εμφανίζονται με πιο λειτουργικό και ομοιόμορφο τρόπο.

 Η αναζήτηση έχει επίσης αλλάξει, επιτρέποντας σας να αναζητήσετε μηνύματα με βάσει λέξεις-κλειδιά και όχι μόνο με τα ονόματα των φίλων σας, όπως γινόταν παλιότερα. Στην νέα έκδοση μάλιστα υποστηρίζει και keyboard shortcuts για την ευκολότερη πλοήγηση ανάμεσα στα μηνύματα.

 Ταυτόχρονα μια ομάδα μηχανικών ανέλαβε την βελτίωση της αξιοπιστίας, της ταχύτητας του νέου Messages. Οι αλλαγές θα εμφανιστούν στα προφίλ των χρηστών και στην Ελλάδα, σταδιακά μέσα στον μήνα. 

 

Για περισσότερες ειδήσεις από τον κόσμο διαβάστε στο 24h.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.