Υπερήφανος δηλώνει ο Παναγιώτης Πετράκης


 

 

Για τους γονείς του, την καριέρα, τους θαυμαστές του αλλά και το Θεό μίλησε ο Παναγιώτης Πετράκης ως καλεσμένος στην εκπομπή της Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής όπως είχε δηλώσει και κατά το παρελθόν επανέλαβε ότι ήθελε να γίνει δεσπότης αλλά στο μέλλον τον κέρδισε η υποκριτική και το τραγούδι. 

 

Και μπορεί να έχει πολύ καλή σχέση με το Θεό αλλά όχι με το δόγμα του Χριστιανισμού και γενικότερα με τα δόγματα και τα στερεότυπα.

 

Έκπληξη προκάλεσε όμως και η αποκάλυψη του Παναγιώτη Πετράκη πως από πέντε ετών παρότρυνε τους γονείς του να χωρίσουν γιατί έβλεπε πως μαζί δεν περνούν καλά, γεγονός που τον στεναχωρούσε. 

 

«Είναι καλό οι άνθρωποι να είναι ισορροπημένοι και ευτυχισμένοι, με όποιο είδος ζωής επιλέξουν, γιατί αυτό περνάει και στα παιδιά. Εγώ θυμάμαι πως από 5 χρονών ήθελα να χωρίσουν οι γονείς μου. Ήξερα πως αυτοί οι δύο άνθρωποι, ξεχωριστά, θα είναι πολύ καλύτερα από ότι μαζί. Όπως και έγινε όταν πλέον χώρισαν. 

 

Είναι δύο καλοί φίλοι και ο καθένας είναι πολύ πιο ευτυχισμένος και τα έχει πιο καλά με τον εαυτό του. Θυμάμαι μια ασυνεννοησία, τσακωμούς και να μην υπάρχει ηρεμία. Είναι δύο άνθρωποι που εκπέμπουν σε διαφορετικά μήκη κύματος. Αυτό είναι όλο. Ένα παιδί θέλει να βλέπει τους γονείς του καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Ο Παναγιώτης Πετράκης παραδέχτηκε με αφορμή ερώτηση τηλεθεάτριας πως κατά το παρελθόν έσωσε μια θαυμάστρια του από την αυτοκτονία και είναι πολύ περήφανος για τον εαυτό του. «Κάποια στιγμή μια θαυμάστρια, μου έστειλε ένα γράμμα και σκεφτόταν να αυτοκτονήσει και την απέτρεψα», δήλωσε ο Παναγιώτης Πετράκης.

Για περισσότερες ειδήσεις newsbeast.gr επίσημο συνεργάτη της ιστσελίδας μας.