Κύπριοι απειλούσαν Ελλαδίτη για 100,000 ευρώ

 


Έρευνα του 24h καταδεικνύει τους λόγους κατάρρευσης του τραπεζικού μας συστήματος και τις επιπτώσεις στην ευρύτερη οικονομία της χώρας μας. Οι κινήσεις, τα λάθη, ο ρόλος της Κεντρικής Τράπεζας και της κυβέρνησης. Διαβάστε επίσης για την απαγωγή από τις κατοχικές αρχές 40χρονου από τη Δερύνεια.


Οι τρεις ύποπτοι ηλικίας 36, 34 και 42 ετών,  συνελήφθησαν χθες 09/10, μετά από καταγγελία Ελλαδίτη, μόνιμου κάτοικου Κύπρου, ότι τα πρόσωπα αυτά τον απείλησαν και απαίτησαν να τους δώσει το χρηματικό ποσό των 100.00 ευρώ, τα οποία όπως ισχυρίστηκαν χρωστούσε ο Ελλαδίτης στον 36χρονο, καθώς του παρείχε υπηρεσίες ασφάλειας σε μεγάλο μουσικό φεστιβάλ, το οποίο διοργάνωσε στις 12 Αυγούστου στη Λάρνακα μαζί με συνέταιρο του.

Ο παραπονούμενος ισχυρίστηκε ότι, κατέβαλε το ποσό το οποίο είχε συμφωνηθεί στον 36χρονο, ωστόσο οι δύο ύποπτοι μπλέχτηκαν στην υπόθεση για να καταφέρουν με απειλές να πάρουν τα χρήματα που ζητούσε ο 36χρονος φίλος τους.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας όπου εκδόθηκε εναντίον τους διάταγμα προσωποκράτησης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων και  με την διαδικασία να βρίσκεται υπό εξέλιξη.