Οι ..κουμπάρες 13 χρόνια πριν (vid)

Την Νατάσα Θεοδωρίδου την βλέπουμε κάθε χρόνο να «φιλοξενείτε» στην εκπομπή της καλής της φίλης Ελένης Μενεγάκη, συνήθως σε σημαντικές στιγμές όπως είναι η πρεμιέρα ή οι εορταστικές εκπομπές των Χριστουγέννων και του Πάσχα. Αυτό δεν είναι κάτι που ξεκίνησε τόσα, αλλά αρκετά χρόνια πριν, όταν ακόμη η Ελένη ήταν στον Αnt1 και οικοδέσποινα του «Πρωινού Καφέ» και η Νατάσα τραγουδούσε «Που περπατάς».     

Η φιλία που ενώνει τις δύο γυναίκες είναι γνωστή, αφού πάντα η μια αναφέρετε στην άλλη με τα καλύτερα λόγια και δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελένη Μενεγάκη  εκμυστηρεύτηκε μέσα από την εκπομπή της πως η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι η φίλη που θα πάρει τηλέφωνο για να την κάνει να νιώσει καλύτερα σε στιγμές που περνάει δύσκολα.

Μάλιστα οι δύο γυναίκες αποφάσισαν να «επισφραγίσουν» την φιλία τους με μια κουμπαριά, αφού η Νατάσα Θεοδωρίδου πάντρεψε την Ελένη Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο και βάφτισε και τον γιο τους Άγγελο. 

Σας θυμίζουμε μέσα από το βίντεο που ακολουθεί, μια παλιά συνύπαρξη των δύο γυναικών και συγκεκριμένα το 1999 όταν τα κανάλια είχαν λεφτά και ταξίδευαν στη Θεσσαλονίκη για Πάσχα.