Μέχρι τις 22 Οκτωβρίου πρέπει να υπογραφεί το Μνημόνιο (pics & vids) 19:30 Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Χριστόφια – Αρχηγών 


24h live: Συνάντηση Χριστόφια – Αρχηγών κομμάτων από 24hcomcy

19:00 Η εκπομπή 24 Ώρες live από το Προεδρικό

18:29 Η βροχή δημιουργεί προβλήματα στην δουλειά των δημοσιογράφων. Όλοι έχουν ανεβεί στα σκαλιά του Προεδρικού.

18:25 Ο Πρόεδρος Χριστόφιας παρουσιάζει το πακέτο μέτρων της Τρόικας και τις αντιπροτάσεις που ετοίμασε η κυβέρνηση. Θα υπάρξει διάλογος και ερωτήσεις από τους αρχηγούς των κομμάτων.

18:07 Σύμφωνα με πληροφορίες, η δεύτερη συνάντηση Χριστόφια – Αρχηγών κομμάτων στις 15/10 θα είναι και η τελευταία. Αν δεν υπάρξει συμφωνία η κυβέρνηση θα πορευτεί μόνο της.

18:05: Ο Προϋπολογισμός θα κατατεθεί κανονικά στις 20 Οκτωβρίου. Η κυβέρνηση θα καλέσει την Τρόικα μετά την δεύτερη συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς.

17:57 Σύμφωνα με μια πρώτη ενημέρωση που έγινε από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο στους δημοσιογράφους, θα υπάρξει νέα συνάντηση Χριστόφια – πολιτικών αρχηγών στις 15 Οκτωβρίου. Την άλλη εβδομάδα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συναντηθεί με τις συντεχνίες, αλλά ακόμη η ημερομηνία δεν έχει οριστεί.

17:40: Με χαριτολογήματα προσπάθησε ο Πρόεδρος Χριστόφιας να σπάσει τον πάγο. Γιατί δεν μιλάει κανείς; ήταν το σχόλιο και ο Δημήτρης Χριστόφιας είπε τι να κάνουμε και να κάνουμε ησυχία, να χορεύουμε;


Αίθουσα – Προεδρικό 5/10 από 24hcomcy 

17:30 Η άφιξη Αναστασιάδη


Είσοδος Νίκου Αναστασιάδη από 24hcomcy

17:20 “Παγωμένο” το κλίμα μέσα στη σύσκεψη.

17:16 Οι πόρτες έκλεισαν. Ξεκίνησε η σύσκεψη για την οικονομία. Συμμετέχουν και οι Υπουργοί Οικονομικών και Εργασίας αλλά και ο Γενικός Δ/ντης του Υπουργείου Οικονομικών.

17:13 Η άφιξη Μάριου Καρογιάν


Είσοδος Μάριου Κάρογιαν από 24hcomcy

17:11 Σε λίγο θα δείτε τις πρώτες εικόνες τόσο από την άφιξη των αρχηγών των κομμάτων όσο και το τι θα γίνεται μέσα στο Προεδρικό. Σε λίγο ζωντανή εικόνα.

17:10 Καλησπέρα σας από το Προεδρικό Μέγαρο. Συνεχίζονται οι αφίξεις των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων. Στη συνάντηση δίνει το παρόν και ο Υπουργός Εμπορίου Νεοκλής Συλικιώτης.


Είσοδος Νεοκλή Συλικιώτη από 24hcomcy

Μπείτε και εσείς στη συζήτηση μέσω της πλατφόρμας της ιστοσελίδας μας www.24h.com.cy