Βρήκε τους απαγωγείς ψάχνει το θύμα η ΕΛ.ΑΣ.

Παρά γεγονός ότι οι κατηγορούμενοι για την απαγωγή συνελήφθησαν, ο απαχθείς δεν έχει βρεθεί και εκφράζονται σοβαροί φόβοι για τη ζωή του. Επιπλέον δόθηκαν και οι φωτογραφίες των απαγωγέων.

Ο απαχθείς ονομάζεται Μάριος– Παρασκευάς Παπαγεωργίου, και έως σήμερα, παρά τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής, δεν έχει εντοπιστεί.

Το θρίλερ συνεχίζεται, καθώς από τις 17 Αυγούστου η μητέρα του 26χρονου δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του. Οι απαγωγείς διέκοψαν κάθε επαφή και μετά τη σύλληψη τους, την περασμένη Τετάρτη, αν και ομολογούν πως εμπλέκονται στην υπόθεση, αρνούνται να αποκαλύψουν που βρίσκεται ο νεαρός κι αν είναι ακόμη ζωντανός.

Κατηγορούμενοι για την απαγωγή είναι οι εξής:

Πέτρο Φ. Μιχελάκο, που γεννήθηκε το 1941 στη Μεσσηνία

Αριστείδη Τ. Ορέντιο, που γεννήθηκε το 1967 στη Νίκαια

Βασίλειο Ι. Ταμπακάκη, που γεννήθηκε το 1977 στον Πειραιά

Γεράσιμο Ι. Ταμπακάκη, που γεννήθηκε το 1981 στη Νίκαια

Αναστάσιο Μ. Μπασάντη, που γεννήθηκε το 1955 στην Κουμάνη Μεσαρίας Άνδρου Κυκλάδων

Παναγιώτη Λ. Χαϊκάλη,που γεννήθηκε το 1968 στους Αγίους Αναργύρους

Ευγενία Ι. Ταμπακάκη, που γεννήθηκε το 1976 στον Πειραιά

Οι φωτογραφίες δημοσιοποιήθηκαν με εισαγγελική εντολή.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για:

α) διεύθυνση, συγκρότηση, ένταξη σε δομημένη και με διαρκή δράση εγκληματική ομάδα με σκοπό τη διάπραξη περισσότερων κακουργημάτων αρπαγής,

β) αρπαγή κατά συναυτουργία με σκοπό εξαναγκασμού παθόντος ή κάποιου άλλου σε πράξη για την οποία δεν έχει υποχρέωση και

γ) απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία με σωματική βία κατά προσώπου και απειλές ενωμένες με επικείμενο κίνδυνο ζωής.

Οι έξι από τους επτά “φωτογράφησαν” ως “εγκέφαλο” της απαγωγής τον 72χρονο, οικογενειακό φίλο του 26χρονου, υποστηρίζοντας πως αυτός είναι ο μόνος που γνωρίζει την τύχη του 26χρονου.

Εκείνος όμως, ισχυρίζεται ότι την απαγωγή τη “σκηνοθέτησε” το ίδιο το θύμα. Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και τις συνομιλίες των μελών της σπείρας, πάντως, δεν προκύπτει πως ο νεαρός έδινε τις εντολές αλλά ούτε και που είναι.

Οι φωτογραφίες δόθηκαν στην δημοσιότητα προκειμένου οι πολίτες που έχουν δει κάποιους από τους παραπάνω να επικοινωνήσουν με τις αρχές διότι κάθε πληροφορία μπορεί να φανεί πολύτιμη.

Για περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.