Κέρδισε στα σημεία ο Ομπάμα στο 3ο ντιμπέιτ (pics-vid)

 


Διαβάστε επίσης, “Στα χέρια της Τρόικα οι αντιπροτάσεις“. Διαβάστε ακόμα για την ληστεία σε οικία στον Αστρομερίτη. 


 

Περισσότεροι από εξήντα εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν από το πανεπιστήμιο Lynn  στη Μπόκα Ρατόν της Φλόριντ την τρίτη τηλεοπτική αναμέτρηση διάρκειας ενενήντα λεπτών μεταξύ του  Μπάρακ Ομπάμα και του αντιπάλου του Μιτ Ρόμνεϊ  δύο  εβδομάδες πριν τις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου.

Μπαράκ Ομπάμα και Μιτ Ρόμνεϊ, διασταύρωσαν τα ξίφη τους σε θέματα  εξωτερικής πολιτικής. Την τηλεμαχία, μετέδωσαν απευθείας όλα τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα ( C-SPAN, ABC, CBS, FOX and NBC, CNN, Fox News και MSNBC).

Την τρίτη τηλεοπτική αναμέτρηση συντόνισε ο Μπομπ Σίφερ του CBS και είχε παρόμοια μορφή με την πρώτη τηλεμαχία.

Το 90λεπτο τρίτο και τελευταίο ντιμπέιτ ενόψει των εκλογών της 6ης Νοεμβρίου, ήταν χωρισμένο στις εξής ενότητες: Ο ρόλος των ΗΠΑ στον κόσμο, ο πόλεμος στο Αφγανιστάν, το Ισραήλ και το Ιράν, οι αλλαγές στη Μέση Ανατολή, το θέμα της τρομοκρατίας και η άνοδος της Κίνας.

Οι δύο υποψήφιοι έβαλαν τα δυνατά τους σε μια προεκλογική κούρσα που διεξάγεται στήθος με στήθος.

Η τελευταία δημοσκόπηση του NBC News και της Wall Street Journal, η οποία δόθηκε  στη δημοσιότητα, έδειξε ότι Ομπάμα και Ρόμνεϊ θα έρχονταν ισόπαλοι με 47% έκαστος, ενώ άλλες δημοσκοπήσεις που προηγήθηκαν δίνουν στο Ρόμνεϊ μικρό προβάδισμα.

Ο απερχόμενος πρόεδρος εμφανίστηκε με μπλε γραβάτα, και ο πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσέτης, με μπλε κόκκινη ριγέ γραβάτα.Για περισσότερες ειδήσεις από τον κόσμο στο news247.gr επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.