Πούλησε την παρθενιά της για 780.000 δολάρια

 Ο πλειοδότης είναι ένας Ιάπωνας που “χτυπούσε” κατά τη δημοπρασία με το ψευδώνυμο Natsu. Τελικά κέρδισε μεταξύ 15 πλειοδοτών συνολικά, που προέρχονταν από χώρες όπως η Ινδία, η Αυστραλία και οι ΗΠΑ.

 


Διαβάστε επίσης για την αύξηση διδάκτρων στα Βρετανικά Πανεπιστήμια αλλά και για τις ευθύνες του Υπουργού Οικονομικών Βάσου Σιαρλή για τα αξιόγραφα.


Πάντως, φαίνεται ότι το αδύναμο φύλο αποδεικνύεται πιο… ισχυρό χαρτί καθώς ένας 21χρονος Αυστραλός που έβγαλε κι εκείνος την πρώτη του φορά στο σφυρί έλαβε προσφορές μέχρι 3.000 δολάρια μόνο!

Η 20χρονη θα παραδοθεί στον… αγοραστή της με αεροπλάνο. Σημείο συνάντησης η Αυστραλία. Ενώ το συνεργείο παραγωγής του ντοκυμαντέρ θα της πάρει συνέντευξη πριν και μετά την εμπειρία της που θα λάβει χώρα σε μυστική τοποθεσία.

Η ίδια, πάντως, δήλωσε έκπληκτη καθώς δεν περίμενε τέτοιες προσφορές. Όπως αναφέρει πάντως ο παραγωγός του ντοκυμαντέρ τόσο η 20χρονη όσο και η οικογένεια της είναι ενθουσιασμένοι με αυτό που συνέβη…

Η όλη πράξη πάντως δεν θα κινηματογραφηθεί.

Η απόφαση της 20χρονης έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και σχολίων στο διεθνή Τύπο. Η ίδια επιμένει ότι προτιμά αυτό από το να το έκανε “μεθυσμένη σε ένα πάρτυ, με έναν άγνωστο”. Ενώ δήλωσε πως μέρος των 780.000 δολαρίων θα τα δωρίσει για φιλανθρωπικό σκοπό.

Πηγή: 24h.gr