Ακραία καιρικά φαινόμενα στην Κύπρο (vid)

Ο Χειμώνας (τυπικά Φθινόπωρο) μπήκε για τα καλά στην Κύπρο και άρχισαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Ορεινές περιοχές, Λάρνακα, Λεμεσός και Πάφος “υποδέχτηκαν” πρώτες τις κακές καιρικές συνθήκες, που  αναμένεται τις επόμενες ώρες, να καλύψουν ολόκληρη την Κύπρο.

Ανακοινώσεις εξέδωσε ήδη η αστυνομία για μεγάλη προσοχή στους δρόμους.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ. 3

Κατάσταση δρόμου λόγω καιρικών συνθηκών – Κλειστός δρόμος

Η Αστυνομία ανακοινώνει ότι, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου (μεταξύ Πισσουρίου και Πέτρας του Ρωμιού) επικρατούν άσχημες καιρικές συνθήκες, με έντονες βροχοπτώσεις, ενώ η ορατότητα είναι πολύ περιορισμένη.

Ως εκ τούτου, ο δρόμος έχει καταστεί ολισθηρός και επικίνδυνος.

Οι οδηγοί που χρησιμοποιούν τον πιο πάνω δρόμο, προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να συμμορφώνονται με τα σήματα της τροχαίας και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους προς αποφυγή δυστυχημάτων. 

Επίσης, ο δρόμος Αμπελίτη – Παναγιάς στην Πάφο, είναι κλειστός λόγω κατολίσθησης βράχων και όγκου χώματος από η ώρα 5μ.μ. σήμερα και θα παραμείνει κλειστός μέχρι τις 7π.μ. αύριο.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ. 4

Κατάσταση δρόμου λόγω καιρικών συνθηκών

Η Αστυνομία ανακοινώνει ότι, στο δρόμο Μονιάτη – Πλατρών επικρατούν άσχημες καιρικές συνθήκες, με έντονες βροχοπτώσεις και χαλαζόπτωση και η ορατότητα είναι πολύ περιορισμένη.

Ως εκ τούτου, ο δρόμος έχει καταστεί ολισθηρός και επικίνδυνος.

Οι οδηγοί που χρησιμοποιούν τον πιο πάνω δρόμο, προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να συμμορφώνονται με τα σήματα της τροχαίας και να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες προς αποφυγή δυστυχημάτων.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ