Ανάστατη η Αστυνομία- Επιβεβαίωση για επιδειξία

 

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης τόνισε  ότι ο αρχηγός έθεσε σε διαθεσιμότητα τον 30χρονο ειδικό αστυνομικό και διέταξε ποινική και πειθαρχική έρευνα εναντίον του.

Όπως αποκάλυψε χθές (30/10) η ιστοσελίδα μας  ο 30χρονος ειδικός αστυνομικός ο οποίος υπηρετεί μάλιστα σε πόστο που μπορεί να χαρακτηριστεί “βιτρίνα”  του Αρχηγείου Αστυνομίας  μετέβαινε τακτικά σε συγκεκριμένο περίπτερο στη Λακατάμεια και αφού έβγαζε πρώτα το υπηρεσιακό του πουκάμισο για να μην γίνει αντιληπτή η ιδιότητα του εισερχόταν  στο περίπτερο. Αφού επιδείκνυε για δευτερόλεπτα τα γεννητικά του όργανα στις γυναίκες υπαλλήλους αγόραζε ένα περιοδικό αισχρού περιεχομένου και αφού πλήρωνε την υπάλληλο εξαφανιζόταν επιστρέφοντας στο υπηρεσιακό του καθήκον με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο.

 Οι μεταμεσονύκτιες επισκέψεις του ειδικού αστυνομικού ο οποίος παντρεύτηκε πρόσφατα γίνονταν πάντα όταν είχε υπηρεσία.

Ζητούσε άδεια για να πάει δήθεν σε περίπτερο να αγοράσει τσιγάρα και επιδινόταν ουσιαστικά σε στριπτίζ στο περίπτερο επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα στις γυναίκες υπαλλήλους του περιπτέρου.

Μια από αυτές δεν άντεξε και στην τελευταία επίσκεψη του αστυνομικού αφού κατέγραψε τις πινακίδες εγγραφής τον κατήγγειλε στην αστυνομία.