Αποχώρησε ο Γ.Ττοφας και η Ε.Λιασίδου

 

Για να είμαστε το δίκαιοι και ειλικρινείς  υπήρχαν «χειρότερες» εμφανίσεις από αυτές του Γιώργου Ττόφα και της Έλενας Λιασίδου , οι οποίες δεν ήταν καν προτεινόμενες για αποχώρηση.

Μάλιστα έκπληξη προκάλεσε στον ηθοποιό Γιώργο Ττόφα και την χορογράφο Άννα η ανακοίνωση ότι αποχωρούν από το show, καθώς δεν πίστευαν πως θα μπορούσαν να ήταν καν στους προτεινόμενους. Ο ηθοποιός έδειξε την δυσφορία του και δεν δίστασε να εκφράσει την έκπληξη του. Να σημειωθεί ότι η ντάμα του και δασκάλα του στο χορό, Άννα είχε γενέθλια χθες. Από ότι φαίνεται δεν ήταν και το καλύτερο δώρο για το χορευτικό ζευγάρι.

Από την άλλη η αποχώρηση της Έλενας Λιασίδου με τον Κύπρο Χαριλάου,στο τραγούδι, προκάλεσε ακόμα μια έκπληξη, καθώς δεν ήταν η χειρότερη εμφάνιση της βραδιάς.

Όσο για τους κριτές, στο χθεσινό live ήταν όλο «μέλι» σε σύγκριση με την προηγούμενη φορά όπου παρολίγο να πιαστούν στα χέρια μεταξύ τους κριτές, συμμετέχοντες και παρουσιάστρια.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους από την άλλη, έλαμπε μέσα στο σέξυ φόρεμα της και δεν δίστασε πολλές φορές να υπερασπιστεί τους συμμετέχοντες στην κριτική επιτροπή.

Αυτό που μένει τώρα είναι να δούμε ποιος θα αποχωρήσει την επόμενη Κυριακή, καθώς δυο ζευγάρια τα οποία δεν ήταν και τα πιο αδύναμα , αποχώρησαν από το δεύτερο κι όλας live.