Αποκαλυπτικό: H άγνωστη σχέση Φ.Σοφιανού-Δ.Χρίστου (vid+pic)


 

Ο Φίλιππος Σοφιανός μαζί με τη σύζυγο του, διασκέδασαν το Σάββατο βράδυ (20/10), σε μουσική σκηνή της Λεμεσού, όπου εμφανίζεται η Δανάη Χρίστου.

Εκεί που το ζευγάρι απολάμβαναν ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι το πρόγραμμα, η Δανάη κατέβηκε από τη σκηνή όπου κάνει standup comedy, για να κάνει πλάκα και να μιλήσει με τον κόσμο. Όταν αντιλήφθηκε τον Ελλαδίτη ηθοποιό , εμφανώς ενθουσιασμένη και χαρούμενη, σταμάτησε τους μουσικούς για να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει. Η ηθοποιός δεν δίστασε να  αποκαλύψει την σχέση που έχουν μεταξύ τους, λέγοντας πως όταν σπούδαζε στην Ελλάδα, ο Φίλιππος Σοφιανός ήταν καθηγητής της.

Φυσικά από την σάτιρα και τα αστεία της  Δανάη Χρίστου δεν γλίτωσε ούτε ο..καθηγητής της. Η Δανάη αφού του εξήγησε τι ακριβώς γινόταν στο παρελθόν στην πλατεία Ηρώων στη Λεμεσό, άρχισε τις ερωτήσεις και τα πειράγματα.

Η ηθοποιός που προκαλεί γέλιο σε κάθε της ζωντανή εμφάνιση στη Λεμεσό, συνέχισε την σάτιρα, την πλάκα με τον κόσμο, τα τραγούδια και τις  διάφορες μεταμφιέσεις κάνοντας τον κόσμο να ξεκαρδίζεται.