Χ.Αριστοτελους: «Τον τελευταίο καιρό κανένας δεν με φλερτάρει»


 

«Σαφώς και ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα! Όταν είμαι ερωτευμένη είμαι σαν να είμαι τριών χρονών. Χορεύω, τραγουδώ, βλέπω τα πάντα ροζ» δήλωσε η παρουσιάστρια σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Όμικρον».  

 Η Χριστιάνα Αριστοτέλους μίλησε επίσης για το πώς βιώνει ένα χωρισμό από μεγάλο έρωτα. «Τραγικό. Για ένα μεγάλο διάστημα είμαι στα μαύρα μου τα χάλια. Κλαίω και πονάω. Θέλω να κάνω έναν απολογισμό να δω τα λάθη μου».

Μέσα από αυτό τον απολογισμό τι λάθη αναγνωρίζει στον εαυτό της τελικά η όμορφη παρουσιάστρια; «Πάρα πολλά! Δεν αφιέρωνα χρόνο στον άνθρωπο μου γιατί δούλευα πάρα πολύ. Φοβάμαι όμως και αυτό συνειδητοποίησα πρόσφατα, να μην γίνω πενήντα και να έχω αν θυμάμαι μόνο κάποιες εκπομπές, αλλά να μην υπήρξαν καλή κόρη, καλή αδελφή, καλή φίλη, να μην έχω παιδιά και σύντροφο.  

Είναι γνωστό ότι η Χριστιάνα είναι μόνη της το τελευταίο διάστημα. Οι άντρες την φλερτάρουν; «Τον τελευταίο καιρό κανένας δεν με φλερτάρει! Το κάνει λίγο ο καναπές και η τηλεόραση μου…. Δεν πάω πουθενά. Θα έλεγα ότι είμαι συνειδητοποιημένη».