Χωρίζουν Ομπάμα και Μισέλ ;

Ο δισεκατομμυριούχος Τραμπ ,ο οποίος θα ψηφίσει στις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου δαγκωτό… Ρόμνει έχει προαναγγείλει ότι θα ανακοινώσει μία «βαρύγδουπη είδηση σχετικά με τον πλανητάρχη μέσα στις επόμενες ώρες», ωστόσο η βρετανική ταμπλόιντ «Dail Mail», γράφει ότι η πληροφορία που θα φέρει τα πάνω κάτω στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο, αφορά στους τίτλους τέλους στο γάμο του πλανητάρχη. 

Ο επενδυτής Ντάγκλας Κας είναι ο πληροφοριοδότης, ο οποίος ανάρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Twitter την είδηση ότι ο Αμερικανός μεγιστάνας ξέθαψε χαρτιά διαζυγίου του προεδρικού ζεύγους. 

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα , δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται φήμες για χωρισμό του Ομπάμα και της Μισέλ. Όμως οι ίδιοι σπεύδουν να τις διαψεύσουν ανταλλάσσοντας φιλιά δημοσίως.

 Η «βόμβα» περί διαζυγίου του  Αμερικανού προέδρου έρχεται ένα 24ωρο (ώρα Αμερικής) προτού ο Ομπάμα προσέλθει  στις κάλπες του Σικάγο για να ασκήσει  το εκλογικό του δικαίωμα.   


Διαβάστε επίσης για τους μισθούς μαχαραγιάδων των Κύπριων τραπεζιτών. Κάντε κλικ εδώ. Επίσης διαβάστε για την φοροκαταιγίδα μέτρων που περιέχονται στις αντιπροτάσεις της κυβέρνησης. Κάντε κλικ εδώ.